ΣΑΒΒΑΤΟ 21/2 η Εκδήλωση των Συλλόγων για «Το Αποχετευτικό του Δήμου Σαρωνικού»

Σχετικά με το άρθρο του Paraktios με τίτλο Σύλλογοι του Σαρωνικού ¨σηκώνουν” το ζήτημα Ψυττάλειας, η συντονιστική ομάδα των Συλλόγων με επιστολή της διευκρινίζει ότι οι Σύλλογοι δεν “σηκώνουν” κανένα ζήτημα, όμως  ζητούν Υπεύθυνη Ενημέρωση και προς τούτο μας κοινοποιεί και την Πρόσκληση που εστάλη στην Περιφερειάρχη  Αττικής και σε 3 Αντιπεριφερειάρχες.

kel_psitalΠΡΟΣ
Την Περιφερειάρχη Αττικής
Κα. Ρένα Δούρου

ΚΟΙΝ.
Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κα. Βασιλική Λάσκαρη Κρασοπούλου
Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου
Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Γεώργιο Γαβρίλη

Θέμα: Εκδήλωση για «Το Αποχετευτικό του Δήμου Σαρωνικού»
Κυρία Περιφερειάρχη
Σας προσκαλούμε στην Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα «Το Αποχετευτικό του Δήμου Σαρωνικού» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/ 2/ 2015 και ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας.
Την Εκδήλωση ενημέρωσης οργανώνουν οι σύλλογοι της περιοχής: ΟΜΙΛΟΣ ΘΥΜΑΡΙΟΥ ΑΙΟΛΟΣ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΑΦΛΥΣΤΟΣ, ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ προκειμένου να γίνει υπεύθυνη ενημέρωση για το ζήτημα αυτό.
Στην Εκδήλωση θα κληθούν να μας ενημερώσουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Σαρωνικού, της ΕΥΔΑΠ και ένας ειδικός εκπρόσωπος της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Επίσης σύντομες παρεμβάσεις θα κάνουν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Σαρωνικού καθώς και όσοι δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Κυρία Περιφερειάρχη
Μετά τις ανησυχίες και τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν για την λύση «Ψυτάλλεια», θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε είτε στην άμβλυνση των αντιδράσεων αυτών είτε στην εξεύρεση μιας άλλης εφικτής λύσης. Για το σκοπό αυτό η υπεύθυνη ενημέρωση και η άποψή σας κρίνεται απαραίτητη.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων

Categories