Αιτήσεις για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Λαυρεωτικής

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, ευαισθητοποιημένος απέναντι στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι πολίτες και αισθανόμενος το χρέος για έναν δυναμικό ρόλο στο κοινωνικό έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης, έλαβε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, αποτελεί μια συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Σκοπός του είναι, η ανακούφιση και στήριξη άπορων οικογενειών, προσφέροντάς τους είδη πρώτης ανάγκης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Με αυτό το τρόπο, εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων αυτών.

Μέσα από τις αρχές του ανθρωπισμού και της κοινωνικής πρόνοιας που διέπουν την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Λαυρεωτικής, μέσω του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» ο Δήμος προτίθεται να προμηθεύσει τρόφιμα σε οικονομικά αδύνατους δημότες.
Καλούμε λοιπόν όσους εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω. Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων είναι από τις 2/2/2015 έως και τις 13/02/2015 τις εργάσιμες ημέρες , 09:00- 13:00, στην υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου Λαυρεωτικής, στην υπηρεσία Πρωτοκόλλου της ενότητας Κερατέας και στα Κ.Ε.Π. Λαυρίου και Κερατέας.

Categories