Η Μαίρη Καγιάννη, πρώην Αντιδήμαρχος Καλυβίων,υποψήφια για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη

Νέα υποψηφιότητα κατατέθηκε σήμερα Τρίτη 24/2/2015, για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης του Δήμου Σαρωνικού, από την κα Μαίρη Καγιάννη, πρώην Αντιδήμαρχο Καλυβίων. Η επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης για την νέα περίοδο 2005 – 2017, θα πραγματοποιηθεί κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης 26/2/2015 και ώρα 15:00 στο Δημαρχείο Σαρωνικού στα Καλύβια.

Η κα Μαίρη Καγιάννη είναι Απόφοιτος Οικονομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθώς και κάτοχος διπλωμάτων Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης, Marketing και Πωλήσεων. Εργάστηκε σε Διευθυντικές θέσεις στα Ελληνικά Ταχυδρομεία για 29 χρόνια και ειδικά στο Τμήμα Δημοσίων σχέσεων, μετά δε την εγκατάστασή της στα Καλύβια Αττικής το 1997 ανέλαβε το Ταχυδρομικό Γραφείο Καλυβίων ως Διευθύντρια, έως τα τέλη του 2009 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Η ενασχόλησή της με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά από το έτος 2002, θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα, οπότε και εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος του τότε Δήμου Καλυβίων και αργότερα με τον Καλλικρατικό Δήμο Σαρωνικού, εκλεγόταν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις έως και το έτος 2014.

Διετέλεσε:

Αντιδήμαρχος πολιτισμού το έτος 2009
Δημοτική σύμβουλος Δήμου Καλυβίων 2002-2010
Τοπική σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων 2010-2014
Γραμματέας δημ. συμβουλίου Δήμου Καλυβίων 2002-2006
Προέδρος Δ.Σ. ΚΑΠΗ Λαγονησίου Δήμου Καλυβίων
Αντιπρόεδρος Πνευματικού κέντρου Δήμου Καλυβίων
Προέδρος Β΄ ενιαίας σχολ. επιτροπής γυμνασίου – λυκείου Δήμου Καλυβίων
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Σαρωνικού
Μέλος Δ.Σ. Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας
Με δήλωσή της η κα Καγιάννη, ενημερώνει τους Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι θα κάνουν και την επιλογή ότι, αποποιείται της αντιμισθίας που ορίζεται από τον νόμο για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

πηγή attikos.gr

Categories