Δ.Τ. ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ –ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο Π ΦΙΛΙΠΠΟΥ

” Π. Φιλίππου καθώς και οποιοσδήποτε άλλος τάσσεται υπέρ της λειτουργίας του παράνομου ΧΥΤΑ, είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο στον Δήμο Μαραθώνα”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ –ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ.

Στην συνέλευση που έγινε την Κυριακή 1/3/2015 στο Γραμματικό, με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων, αποφασίστηκαν με συντριπτική πλειοψηφία τα εξής:
1) Συλλογή υπογραφών από τους Δημότες Μαραθώνα, με σκοπό να συγκληθεί Περιφερειακό Συμβούλιο, με θέμα τη μη νομιμότητα του έργου ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ στο Γραμματικό, ώστε να παρουσιαστούν ,για άλλη μια φορά, όλα τα επιχειρήματα που αποδεικνύουν την παράνομη χωροθέτηση, αλλά και τις παρανομίες κατά την κατασκευή του έργου, όπως αυτές έχουν επισημανθεί από την έκθεση της επιτροπής αναφορών της Ε.Ε.,
και την Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης της Ε.Υ.Ε.Π.
2) Τη συγκρότηση ομάδων στήριξης της επιτροπής αγώνα σε κάθε τοπική ενότητα του Δήμου (ΜΑΡΑΘΩΝΑ-ΒΑΡΝΑΒΑ –ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ).
3) Την οργάνωση συγκέντρωσης- συζήτησης στο Γραμματικό, με καλεσμένους βουλευτές της περιοχής μας και περιφερειακούς συμβούλους, για να τοποθετηθούν δημόσια και χωρίς περιστροφές.
4) Τέλος η συνέλευση αποφάσισε, με συντριπτική πλειοψηφία, ότι ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου μετά τις δημόσιες δηλώσεις του ότι ο ΧΥΤΑ Γραμματικού είναι έτοιμος και μπορεί να λειτουργήσει υποδεχόμενος σύμμεικτα απορρίμματα ή υπολείμματα, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος τάσσεται υπέρ της λειτουργίας του παράνομου ΧΥΤΑ, είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο στον Δήμο Μαραθώνα,
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2/3/2015
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Categories