Το video από την θεατρική παράσταση “ΑΝΕΒΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ”

Μία θαυμάσια παράσταση πρόσφεραν οι μικροί ηθοποιοί από το ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Σαρωνικού, αφήνοντας έκθαμβους όσους παρακολούθησαν στο κατάμεστο Αμφιθέατρο  την υπέροχη δημιουργία τους  υπό την διδασκαλία και σκηνοθεσία του Γιώργου Πετρινόλη.

Πρόκειται για μεταφορά στη σκηνή του  βιβλίου του συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη με τίτλο ¨ΑΝΕΒΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ” και μια από τις πιο αγαπημένες παιδικές παραστάσεις με πολλά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

Η Αννούλα, ο κύριος και η κυρία Φουρφουρίδου, ο Δήμαρχος και όλοι οι κάτοικοι της Τσιμεντούπολης υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του δασκάλου τους και σκηνοθέτη κ. Γιώργου Πετρινόλη ανέβηκαν  στις στέγες, είδαν  την άχαρη πλευρά του τσιμέντου και τελικά  αγάπησαν  περισσότερο τα φυτά, τα λουλούδια και τα πάρκα, ομορφαίνοντας όλοι μαζί την πόλη τους.

 Πολλά  συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης και κυρίως στα παιδιά που έδειξαν τις υποκριτικές τους ικανότητες με κάποια από αυτά, να μην έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από φτασμένους ηθοποιούς.

Η Παράσταση θα παιχτεί και σήμερα Κυριακή (7.00 μμ) και προτρέπουμε μικρούς και μεγάλους να την παρακολουθήσουν.

Δείτε το video

Δείτε και φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στη σελίδα μας, στο Facebook

Aneva Stin Stegh - Poster

Screenshot_800

Categories