Οι μαθητές της Κερατέας λένε “Όχι στη βία” – ΦΩΤΟ

Το μήνυμά τους για να σταματήσει η ενδοσχολική βία με αφορμή την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στέλνουν οι μαθητές του Γυμνασίου της Κερατέας.

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στην αυλή του σχολείου τους και τοποθέτησαν τις τσάντες τους στο έδαφος σχηματίζοντας τη φράση «Όχι στη βία!».

Δείτε τη φωτογραφία που έστειλε στο twitter του enikos.gr αναγνώστης – μαθητής του σχολείου, με το όνομα Emiliano Fejzulla.

enikos


 

Δείτε και την ανάρτηση της ιστοσελίδας  forkeratea.com

Σήμερα 19/3/2015, με πρωτοβουλία του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του Γυμνασίου Κερατέας, και με την συμμετοχή όλων των μαθητών, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο προαύλιο του σχολείου μας, το πρώτο μέρος μιας σειράς δράσεων, που έχουν ως σκοπό την καταπολέμηση της της σχολικής και κάθε είδους βίας!

Ο λόγος ο οποίος οδήγησε τους μαθητές να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τις τσάντες τους, ήταν επειδή ήθελαν με τον δικό τους τρόπο να ευαισθητοποιήσουν εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και πολίτες αυτής της Χώρας, να δράσουν ενάντια στον εκφοβισμό που βιώνουν παιδιά της ηλικίας μας και όχι μόνο.

Το επεισόδιο και ο φρικτός θάνατος του συνανθρώπου μας, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ήταν η αφορμή να δράσουμε ενάντια του φαινομένου αυτού! Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Περιμένουμε την υποστήριξη όλων!

Εμείς ως παιδιά, δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε για μια κοινωνία που θα τους αποδέχεται όλους και θα έχει ως βασικό άξονα την αγάπη μεταξύ πολιτών, γιατί η αγάπη όταν είναι ουσιαστική ενώνει, δεν χωρίζει!

15μελές Μαθητικό Συμβούλιο Γυμνασίου Κερατέας

Categories