Απίστευτο: Ο Γιαννακόπουλος θέλει παρέμβαση Τσίπρα για τον Σπανούλη!

Το ακούσαμε και αυτό. ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ζήτησε την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για να τιμωρηθεί ο μπασκεμπολίστας του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης!

Ταυτόχρονα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τον διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού ως «τιποτένιο» και «ελεεινό», θεωρώντας τον υπεύθυνοι γιατί για μια ακόμη φορά ανεγκέφαλοι οπαδοί κατάφεραν με τις απαράδεκτες ενέργειες τους να διακόψουν τον αγώνα ενάμιση λεπτό προν την λήξη του εκτοξεύοντας εναντίον των παικτών του Ολυμπιακού ότι είχαν πρόχειρο.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της νίκης την οποία χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη, στη συνέχεια επιτέθηκε στον Βασίλη Σπανούλη κι έκανε έκκληση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

«Αυτός ο άνθρωπος που έχει πλουτίσει από τον Παναθηναϊκό ήρθε να αμαυρώσει την εικόνα του αγώνα, ενός αγώνα στον οποίο 20.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πέταξαν ούτε ένα αντικείμενο, δεν προκάλεσαν, παρά την κακή εμφάνιση της ομάδας μας.

Ήρθε, όμως, ένας άνθρωπος να κάνει μία κίνηση επειδή πέτυχε ένα τρίποντο και να γίνουν όλα όσα ακολούθησαν. Ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός σαν τον Σπανούλη. Αυτός που έχει φύγει από το ΟΑΚΑ 25 φορές με σκυμμένο το κεφάλι, έβαλε ένα τρίποντο και νομίζει ότι κάτι έκανε. Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό και στον υφυπουργό Αθλητισμού να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά».

Η κίνηση για την οποία κατηγόρησε τον Βασίλη Σπανούλη, ο Δ. Γιαννακόπουλος ήταν ότι μετά την επιτυχία ενός τριπόντου και ενώ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον αποδοκίμαζαν έπιασε με τα χέρια του τα αυτιά του, μια συνηθισμένη κίνηση από πολλούς αθλητές στιον αγωνιστικό χώρο όταν μετά από μια επιτυχία τους αποδοκιμάζονται από τους οπαδούς της αντιπάλου ομάδας.

tribune

[sam id=”9″ codes=”true”]
Categories