Μπερτομέου: Θα κινηθούμε νομικά κατά Γιαννακόπουλου

Η Ευρωλίγκα προτίθεται να στείλει στα δικαστήρια τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope» ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας, Ζόρντι Μπερτομέου.

Ο Ισπανός αξιωματούχος υπογράμμισε ότι αυτό θα συμβεί για να προστατευθούν οι διαιτητές της Ευρωλίγκας, μετά το επεισόδιο που είχε δημιουργήσει ο «ισχυρός άνδρας» της αθηναϊκής ομάδας όταν είχε επιτεθεί στους ρέφερι του τρίτου αγώνα της σειράς των πλέι οφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Αρχίζω να πιστεύω ότι οι κανονισμοί δεν είναι ο δρόμος για να επιλύονται τέτοιου τύπου καταστάσεις και πως θα πρέπει να πάμε όχι πειθαρχικά αλλά με άλλες αποφάσεις» είπε ο Μπερτομέου.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άντρας της Ευρωλίγκας πρόσθεσε: «Στο περιβάλλον της οικογένειας του μπάσκετ αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η κίνηση που έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάει πολύ παρακάτω. Εμείς θα μελετήσουμε τις κινήσεις μας και προαναγγέλλω πως θα κάνουμε νομικές ενέργειες κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας».

koutipandoras

[sam id=”21″ codes=”true”]
Categories