ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -ΛΑΥΡΙΟ

Μία μοναδική βραδιά έζησαν οι θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Αμφιθέατρο ΕΠΑΛ Λαυρίου, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου , στην συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την Παιδική- Νεανική Χορωδία και την Ορχήστρα Νέων του Δήμου Λαυρεωτικής, σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη σε διεύθυνση του μαέστρου Ευτύχη Ζαρμπ.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κος Αλέξης Μητρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κος Πέτρος Φιλίππου,ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κος Ιωάννης Αδάμης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Λαυρεωτικής κα Ευαγγελία Βελετάκου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαυρεωτικής ,ο σκηνοθέτης κος Παντελής Βούλγαρης και πλήθος πολιτών.
Η συναυλία ξεκίνησε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να ερμηνεύει το «Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία» και στο πρώτο μέρος της συναυλίας, οι θεατές άκουσαν Σεφέρη, Ελύτη, Λειβαδίτη, Ρίτσο, Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη ντυμένα με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη από την Ορχήστρα Νέων.
Η συναυλία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και του Δήμου Λαυρεωτικής στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού των 150 Χρόνων του Νεότερου Λαυρίου. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συμμετείχε αφιλοκερδώς.
Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς στον χαιρετισμό του ανέφερε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τα Παιδιά της Παιδικής- Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Λαυρεωτικής καθώς και την Ορχήστρα Νέων και τον μαέστρο μας Ευτύχη Ζαρμπ και φυσικά τον ανεπανάληπτο και καλό φίλο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι πάντα παρών και αρωγός στους αγώνες του Δήμου μας. Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ PAPAKONSTANTINOY PAPAKONSTANTINOY 2 PAPAKONSTANTINOY 4 PAPAKONSTANTINOY 5

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

Categories