Ο Διοικητής ΑΤ Καλυβίων Χρήστος Τσιγαρίδας στον Paraktios.gr

Με αφορμή την διοργάνωση ποδοσφαιρικού τουρνουά που γίνεται την Κυριακή 31/5 με πρωτοβουλία του ΑΤ Καλυβίων  για να τιμηθεί η μνήμη του άτυχου αστυνομικού  Ευθύμιου Μπιλάλη, επισκεφτήκαμε το ΑΤ Καλυβίων και μιλήσαμε με τον Διοικητή κο Χρήστο Τσιγαρίδα.

Στην 30λεπτη συνέντευξη  διαπιστώθηκε η βούλησή της Αστυνομίας Καλυβίων να έλθει πιο κοντά στους πολίτες και μαζί να συνεργαστούν  για την αντιμετώπιση και πρόληψη της εγκληματικότητας.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση μνήμης του αδικοχαμένου Ευθύμιου Μπιλάλη, ο κος Χρ.Τσιγαρίδας τόνισε ότι ο μόνος σκοπός είναι να προσφέρει λίγη χαρά στα παιδιά του εκλιπόντος

Αναφορικά με τη συζήτηση που τελευταία γίνεται περί συγχώνευσης των ΑΤ της περιοχής, ο κος Τσιγαρίδας δήλωσε ότι όντως υπάρχει διερευνητική συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγείου Αστυνομίας που όμως δεν έχει ακόμα περατωθεί και ο ίδιος εκφράζοντας την προσωπική του άποψη τάχθηκε υπέρ της συγχώνευσης, κάτι που όπως είπε θα κάνει πιο αποτελεσματική την αστυνόμευση.

Σε σχετική ερώτηση για την αστυνόμευση των σχολείων, απάντησε ότι υπάρχει πρόγραμμα αστυνόμευσης, όμως απαραίτητη είναι η ΑΜΕΣΗ  πληροφόρηση από πλευράς σχολικής Κοινότητας για οποιοδήποτε συμβάν, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται πάντα  με αποτέλεσμα  μερικές φορές να μην υπάρχει πληροφόρηση.

Συμπερασματικά , θα λέγαμε ότι ο Διοικητής Χρήστος Τσιγαρίδας παρά  τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω έλλειψης υποδομών και προσωπικού,  επιδιώκει την ενημέρωση και την επαφή με τους πολίτες  συμμετέχοντας και ο ίδιος ενεργά σε  δράσεις συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Δείτε το πραγματικά πολύ ενδιαφέρον video της συνέντευξης του κου Χρήστου Τσιγαρίδα στον Paraktios.gr

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories