Η Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σαρωνίδας στο ANIMA.

Πέρα από κάθε προσδοκία, η επιτυχία της εκδήλωσης “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σαρωνίδας, την Κυριακή το απόγευμα της 24/5/15, στο ANIMA .

Πάνω από 150 γονείς και φίλοι του Συλλόγου πλαισίωσαν και ενίσχυσαν τον δραστήριο Σύλλογο, αφού εξαντλήθηκαν προσκλήσεις και λαχνοί από τους οποίους τα έσοδα προορίζονται για την ενίσχυση του Συλλόγου. Πλούσια και τα δώρα,που προσφέρθηκαν για τις ανάγκες της κλήρωσης από επαγγελματίες της περιοχής των οποίων τα ονόματα ακούγονται στο δεύτερο video.

Πολύ χαρούμενα όλα τα  μέλη του συμβουλίου που έκαναν τα πάντα για να ευχαριστήσουν όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, αγνοώντας τα έντονα προβλήματα ήχου για τα οποία δεν είχαν καμία ευθύνη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ακριβή Καρούμπαλη στη προσφώνησή της δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι η προσπάθεια για την ίδρυση Γυμνασίου στην Σαρωνίδα δεν έχει ξεχαστεί και η απερχόμενη Γραμματέας Ελευθερία Ψυχογιού, αποχαιρετώντας τους γονείς, τους υπενθύμισε τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν,ακόμα και μέχρι τώρα που λήγει το σχολικό έτος, λόγω έλλειψης δασκάλων.

Δείτε στο πρώτο video γενικά πλάνα της εκδήλωσης και τις ομιλίες της Προέδρου και της Γραμματέα, ενώ στο δεύτερο video μπορείτε να δείτε τη κλήρωση των δώρων.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

[wonderplugin_carousel id=”3″]

 

Categories