Δελτίο μηνιαίων αναφορών στον Συμπαραστάτη του Δημότη. Απρίλιος 2015

Δελτία μηνιαίων αναφορών στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ξεκινούν να δημοσιεύονται κάθε μήνα στο site του Δήμου Σαρωνικού. Στις μηνιαίες αναφορές θα γίνεται καταγραφή των αιτημάτων των δημοτών, καθώς και οι ενέργειες που έγιναν από πλευράς Συμπαραστάτη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015

1. Αναφορά δημότη για άρνηση της υπηρεσίας να έχει πρόσβαση στον φάκελο της υπόθεσης του και ειδικά η αλληλογραφία με το ΥΠΕΧΩΔΕ
Με διαβούλευση τα έγγραφα που ζητήθηκαν τέθηκαν στην διάθεση του δημότη.
2. Αναφορά δημότη για πρόβλημα που αφορούσε άρνηση του ΟΤΕ για σύνδεση. Το θέμα είναι εκτός αρμοδιότητας του Σ.τ.Δ.Ε παραπέμφθηκε στο Συνήγορο του Καταναλωτή
3. Αναφορές για προβλήματα επικινδυνότητας των παιδικών χαρών του Δήμου. Μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας ψηφίσθηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο και προωθείται στη Περιφέρεια για χρηματοδότηση. Οι αναφορές των δημοτών τέθηκαν υπ όψιν των Προέδρων των Κοινοτήτων που αφορούσαν. Ο Σ.τ.Δ.Ε έχει αναλάβει διαβούλευση για άμεση επισκευή επικίνδυνων σημείων.
4. Αναφορές για λακκούβες στο οδικό δίκτυο. Ενημέρωση για το περιεχόμενο των αναφορών στους Προέδρους των Τοπικών που αφορούσαν και του αρμόδιου αντιδημάρχου, ο Σ.τ.Δ.Ε. ξεκίνησε διαβούλευση ώστε να υπάρξει συνολική μελέτη, για όλο το Δήμο.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Ευάγγελος Μιχάλης

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories