ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ. ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΥΘ.ΜΠΙΛΑΛΗ

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα έγινε η απονομή τιμητικών πλακετών στην οικογένεια του εκλιπόντος Αστυνομικού Ευθύμιου Μπιλάλη, κατα την διάρκεια mini ποδοσφαιρικού τουρνουά που διοργάνωσε το ΑΤ Καλυβίων μεταξύ ομάδων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Καλυβίων, Λαγονησίου και ανδρών του ΑΤ. τη Κυριακή 31/5 στο γήπεδο Καλυβίων.

4 Ομάδες έλαβαν μέρος στο τουρνουά που διεκδίκησαν τη συμμετοχή τους στον τελικό σε δύο 45λεπτους αγώνες με την ομάδα του ΑΤ Καλυβίων και τον ΠΑΟ Καλυβίων να  παίξουν στον τελικό, με νικήτρια την ομάδα του Α.Τ. (διαδικασία penalties λόγω ισόπαλου αποτελέσματος)

Ο Διοικητής του ΑΤ Καλυβίων Χρήστος Τσιγαρίδας ,που είχε όλη την ευθύνη της διοργάνωσης,  κατά την ομιλία του, ευχαριστώντας όλους τους φορείς που πλαισίωσαν την εκδήλωση, εξήγησε ότι ο βασικός λόγος που διοργανώθηκε αυτό το τουρνουά, ήταν για να τιμηθεί κατ ελάχιστον η μνήμη του Ευθύμιου Μπιλάλη και κάλεσε δημοσίως τον Δήμο Σαρωνικού  να δώσει το όνομα του αδικοχαμένου Αστυνομικού σε γηπεδάκι που βρίσκεται κοντά στο σπίτι που διαμένει η οικογένειά του στο Λαγονήσι.

Ο ταξίαρχος της Τροχαίας κος Βαλατσός και εκπρόσωπος των παλαίμαχων  απένειμαν στη σύζυγο του Μπιλάλη, Φωτεινή,  τιμητικές πλακέτες ενώ δώρα δόθηκαν από δωροθέτες στα παιδιά του, Βαγγέλη και Βασίλη.

Προηγουμένως με λιτό λόγο τίμησε τη μνήμη του αστυνομικού Μπιλάλη και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου.

Από πλευράς Δήμου Σαρωνικού παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Σπ.Δημητρίου και η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Μιχαηλίδη ενώ θετικότατη εντύπωση προκάλεσε η μαζική παρουσία Συλλόγων και φορέων, όπως η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ΦΟΙΝΙΚΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ, Ν.ΦΕΡΥΖΑ καθώς και πλήθος δημοτών και τοπικών φορέων.

Δείτε το video με τις ομιλίες, την απονομή των τιμητικών πλακετών και των δώρων, ενώ ακολουθούν δύο βιντεάκια με φάσεις από τους 2 προκριματικούς αγώνες πριν τον τελικό  με την υποσημείωση ότι ο κύριος λόγος που βρεθήκαμε εκεί ήταν για να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός και να καλύψουμε το τελετουργικό μέρος και όχι για να βιντεοσκοπήσουμε τους αγώνες.

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ

 

ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΑΣΕΙΣ) ΠΑΟΚ -ΛΑΓΟΝΗΣΙ 1-1. (στο 8¨20, ένα από τα 2 γκολ – Διαδικασία penalties στο 10ο λεπτό)

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΑΣΕΙΣ). ΑΤ ΚΑΛΥΒΙΩΝ -ΛΑΓΟΝΗΣΙ 2-0. (στο 11:28  ένα από τα 2 γκολ με πεναλτυ που εκτελεί επιτυχώς ένας από τους μικρούς του Μπιλάλη).

 

Screenshot_1485 Screenshot_1484 Screenshot_1483 Screenshot_1482 Screenshot_1481 Screenshot_1480 Screenshot_1479 Screenshot_1478 Screenshot_1477 Screenshot_1476 Screenshot_1475 Screenshot_1474 Screenshot_1473 Screenshot_1472 Screenshot_1471 Screenshot_1470 Screenshot_1469 Screenshot_1485

 

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

 

 


 

Categories