ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ 2 ΚΑΝΤΙΝΕΣ. Γαλάζιας Ακτης και Θυμαριού

Στη δημοπράτηση 2 καντινών, στη Γαλάζια Ακτή και στο Θυμάρι, προχωράει η Μονομετοχική του Δήμου Σαρωνικού.

Η καντίνα της Γαλάζιας Ακτής με τιμή εκκίνησης 75.000 ευρώ (ημερομηνία Δημοπράτησης 10/6/15) και μία καντίνα στο Θυμάρι για πρώτη φορά, με τιμή εκκίνησης 10,000 ευρώ στις 15/6/15.

Οι 3 καντίνες των Αλυκών Αναβύσσου ήδη λειτουργούν χωρίς δημοπράτηση (ανανεώθηκαν οι συμβάσεις στους ίδιους εκμεταλλευτές όπως έγινε πέρσι και πρόπερσι ενώ οι καντίνες που εκμεταλλεύεται ο Δήμος Σαρωνικού, ΠΕΤΡΙΝΟ και ΚΙΟΣΚΙ, ήδη λειτουργούν από 1/6/15  υπό την ευθύνη των δημοτικών συμβούλων Γ.Κόλλια και Μ.Χαρίτου αντίστοιχα.

Σε ότι αφορά τον ΝΑΟΓΑ, η μονομετοχική έχει υποβάλει στην ΚΥΔ αίτημα δωρεάν παραχώρησης 500 μ2 στην παραλία Γαλάζιας Ακτής , σε κάτι που δεν υπάρχει απάντηση καθώς  αδιευκρίνιστο παραμένει αν αυτό γίνει δεκτό  τη στιγμή που εκκρεμούν πρόστιμα που έχουν υποβληθεί εις βάρος του ΝΑΟΓΑ και του Δήμου για την περσινή παραχώρηση.

Όλα αυτά και άλλα σχετικά θα συζητηθούν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εντός της άλλης εβδομάδας, όπως συμφωνήθηκε στο χθεσινό (4/6/15) Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού.

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories