Το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού της 4/6/15. video και ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗς ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. (ΘΕΜΑ 8)

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ – ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΤΗΣ 200.000 ΕΥΡΩ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΗΣ- ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ Π ΦΩΚΑΙΑ, ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ

 

1. Έγκριση Ισολογισμού και έκθεσης πεπραγμένων  Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σαρωνικού έτους 2014.-  2. Έγκριση Κανονισμού Άρδευσης Δήμου Σαρωνικού. 3. Λήψη απόφασης επιβολής τελών άρδευσης Δήμου Σαρωνικού.

4. Επιχορήγηση Αθλητικών Σωματείων του Δήμου Σαρωνικού (ΑΝΑΒΟΛΗ) – 5.  « Νομιμοποίηση προβλήτας έμπροσθεν του ξενοδοχείου «ΕDEN BEACH» – 6. Έγκριση –παραλαβή της μελέτης «Υδραυλική μελέτη διευθέτησης ρέματος Γαλάζιας Ακτής – 7. Έγκριση μελέτης του έργου «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Κουβαρά.

8. Έγκριση μελέτης «Επικαιροποίηση μελέτης αποχέτευσης ομβρίων περιοχής εντός σχεδίου Δ.Ε. Αναβύσσου» 9. Έγκριση της μελέτης «Μελέτη ασφαλτόστρωσης και διαμόρφωσης της οδού Ιούς και ανωνύμου από Πέλοπος μέχρι Ηρακλέους» – 10. Έγκριση των τευχών δημοπράτησης του έργου «Συμπληρωματικά έργα ομβρίων Δ.Κ. Σαρωνίδας» – 11. Έγκριση του 3ου Τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Aσφαλτόστρωση οδών περιοχής παραλίας και συντήρηση οδών κυρίως οικισμού Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων»

Φαίνεται ότι εν έτει 2015 δεν υπάρχει τεχνική λύση στο πρόβλημα που έθεσε για δεύτερη συνεχή φορά η Αγγελική Ράπτη σχετικά με το σημείο απορροής του αποχετευτικού ομβρίων της Αναβύσσου. Άπαντες, κυρίως οι τεχνικού υποστήριξαν ότι δεν ήταν δυνατόν να προβλεφτεί και τεχνικά να ξεπεραστεί η υψομετρικά διαφορά της στάθμης μεταξύ αγωγού και θάλασσας.


Από το αρχείο μας, σας παρουσιάζουμε σε video, το σημείο απορροής των ομβρίων το οποίο συνεχώς είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων στα Δημοτικά Συμβούλια. Το video το πήραμε στις 28/5/15, μετά τον καθαρισμό που έγινε από τα συνεργεία του Δήμου. Επίσης, σας παραθέτουμε και το video της συνεδρίασης  της 27/4/15 όπου απ το 20ο λεπτό  συζητείται πάλι το ζήτημα της απορροής  καθώς και τις καταγγελίες του κου Γκέραλη για την άσχημη κατάσταση της περιοχής λόγω της διακοπής του έργου από τον εργολάβο,μετά από ερώτηση της Αγγελικής Ράπτη, την ίδια ακριβώς που υπόβαλε και στο χθεσινό συμβούλιο της 4/6/15. ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ (!!!)

Screenshot_1512

Δείτε απ το 20 min του video της συνεδρίασης της 27/4/15.


 

12. Έγκριση καθορισμού τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς δικαιοδοσίας ΝΠΔΔ “ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ” -13. Έγκριση καθορισμού τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς δικαιοδοσίας Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σαρωνικού – 14.Λήψη απόφασης περί συνδιοργάνωσης συνεδρίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλυβίων για την Υγεία του Πολίτη.- 15.Επανεξέταση της 57/2015 απόφασης-γνωμοδότησης περί καθορισμού λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων – 16.Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη της πρότασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων
17. Λήψη απόφασης επί αίτησης Γ. Μ. περί μείωσης δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης .

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories