Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη μαραθώνια απολογία του, που ξεπέρασε τις επτά ώρες, στον ανακριτή.

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη επιβλήθηκαν οι εξής όροι: εγγύηση 200.000 ευρώ, υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και απαγόρευση κάθε μορφής ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο κ. Μαρινάκης έφτασε στο χώρο από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων στις 07:20 και ανέβηκε στον έκτο όροφο, ενώ από έξω τον περίμεναν ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, και ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης. Η αστυνομία απομάκρυνε από το κτίριο δημοσιογράφους και άλλους παρευρισκόμενους. Ο Τάκης Αγραφιώτης, πέμπτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώην πρόεδρος της Super League, βρισκόταν επίσης στην Ευελπίδων περιμένοντας να τελειώσει την απολογία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τον κ. Μαρινάκη βαρύνουν σημαντικές κατηγορίες που αφορούν την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι οι εξής:

– Ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
– Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης
– Ηθική αυτουργία για έκρηξη που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή
– Ηθική αυτουργία για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις και ο σκοπός επετεύχθη καθώς και απάτη

matrix24

Categories