ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Η στιγμή της αλήθειας εέχει φτάσει για όλους. Έπειτα απο τέσσερεις και πλέον μήνες , οι επονομαζόμενοι δανειστές μας δείχνουν και πάλι το πιο αδιάλακτο πρόσωπο τους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Στόχος τους δεν είναι (όπως πλέον φαίνεται ξεκάθαρα) μια ρεαλιστική και λογική λύση στο πρόβλημα της Ελλάδος αλλά μια συμφωνία τιμωρίας και περαιτέρω εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού που παραβιάζει κατάφορα όχι μόνο τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει η κυβέρνηση,αλλά πολύ παραπάνω αγνοεί την βούληση και την πρόσφατη εντολή του λαού για τερματισμό της λιτότητας και ανάκτηση της ατομικής και εθνικής αξιοπρέπειας.
Μπροστά σε αυτόν τον εκβιασμό απαντάμε:
Στηρίζουμε την διαπραγματευτική πολιτική της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και τους καλούμε να μην κάνουν βήμα πίσω απο τις θέσεις τους.
Στηρίζουμε και επιμένουμε για μια λύση ΔΊΚΑΙΗ ,ΣΥΝΟΛΙΚΗ,ΒΙΩΣΙΜΗ που θα εξασφαλίζει την βασική εντολή που έδωσε ο Ελληνικός Λαός την 25 ιανουαρίου. “Τέλος στην λιτότητα των μνημονίων-τέλος στις πολιτικές που αποδομούν την κοινωνία-τέλος στην ύφεση,τη φθορά και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας”

Όλοι στο Σύνταγμα την Κυριακή 21/06/15 στις 19.30
Στηρίζουμε την κυβέρνηση, στηρίζουμε την Ελλάδα

Ο.Μ Συ.ριζ.α
Καλυβίων Σαρωνικού

Categories