ΡΕΣΤΕΙΑ 2015. ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΙΣΤΙΟΠΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ

Με επίκεντρο πάντα τον ναυταθλητικό όμιλο ΠΥΘΕΑ Π.Φώκαιας, συνεχίστηκαν για 2η ημέρα χθες 19/6/15, οι ιστιοδρομίες στα πλαίσια των αγώνων ΡΕΣΤΕΙΑ 2015. Δεν είναι εύκολο κάποιος να περιγράψει τις αξέχαστες στιγμές των 11χρονων ιστιοπλόων που ήλθαν από κάθε μέρος της Ελλάδας για να συμμετάσχουν σε αυτούς τους αγώνες.

Η ταλαιπωρία της μετάβασης, της προετοιμασίας και της αγωνίας εξανεμίζονται τη στιγμή που τα σκάφη βουτούν στη θάλασσα και κατευθύνονται στο σημείο εκκίνησης με σκοπό τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και όχι τη νίκη, γιατί αυτός είναι ο στόχος, να αγαπήσουν το άθλημα και να γίνουν ένα με την θάλασσα. Και γύρω απ αυτά τα παιδιά ένας ολόκληρος στρατός εθελοντών,γονέων,προπονητών,φίλων και φορέων για να βοηθήσουν και να παράσχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στους συμμετέχοντες.

Ο Paraktios ήταν και πάλι εκεί καταγράφοντας  όχι μόνο την προετοιμασία αλλά και πλάνα από τον στίβο, με τη βοήθεια του ΣΠΥΡΟΥ ΠΕΝΝΑ ο οποίος διέθεσε το σκάφος του και μας έδωσε εν πλω , χρήσιμες πληροφορίες για το τρόπο διεξαγωγής των αγώνων αφού και κείνος είναι ιστιοπλόος και μέλος του ΠΥΘΕΑ.

Κατά την “ξενάγηση” εντοπίσαμε και τον Δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη που επέβαινε σε άλλο σκάφος και ενημερώνονταν από τον Αντιπρόεδρο της Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας για τη πορεία των αγώνων.

Τέλος να σημειώσουμε την τεράστιας σημασίας δουλειά που γίνεται από το ΔΣ και όλα τα μέλη του ΠΥΘΕΑ, κυρίως σε ότι αφορά την ιστιοπλοία που απευθύνεται σε μικρής ηλικίας νέους. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΕΣΤΕΙΑ 1Η ΗΜΕΡΑ

ΡΕΣΤΕΙΑ 3η ΗΜΕΡΑ

Screenshot_1589 Screenshot_1590 Screenshot_1591 Screenshot_1592 Screenshot_1593 Screenshot_1594 Screenshot_1595 Screenshot_1596 Screenshot_1597 Screenshot_1598 Screenshot_1599 Screenshot_1600 Screenshot_1601

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΕΣΤΕΙΑ 1Η ΗΜΕΡΑ

ΡΕΣΤΕΙΑ 3η ΗΜΕΡΑ

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories