ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΝΕΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ”

Την Κυριακή 28-6-2015 το Δ.Σ. του συλλόγου μας προχώρησε στην αναδιάρθρωσή του, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αντικαταστατικές και επιζήμιες για τον Σύλλογο ενέργειες συγκεκριμένων μελών του, και να αποκατασταθεί η ομαλή και δημοκρατική λειτουργία του.

Αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την ενέργεια, η οποία ήταν και πρόταση δεκάδων μελών του Συλλόγου μας, διότι ήταν απολύτως αναγκαίο να ξεπεράσουμε σοβαρά προβλήματα και συμπεριφορές όπως:
Η συνεχής άρνηση να έρθουν προς συζήτηση στο Δ.Σ. σοβαρά θέματα, όπως η λειτουργία και το μέλλον του γηπέδου. Η απαξιωτική συμπεριφορά των συγκεκριμένων μελών προς τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.. Η προσπάθεια αποκλεισμού και αποβολής μελών λόγω αδικαιολόγητης προσωπικής εμπάθειας και τέλος την πρωτοφανή και χωρίς καμία ενημέρωση του Δ.Σ ενέργεια να καταγγελθεί γενικά και αόριστα ο Σύλλογος σε ελεγκτικές αρχές όπως Σ.Δ.Ο.Ε και η Εισαγγελία, δημιουργώντας έτσι τεράστιες αρνητικές εντυπώσεις και συνέπειες για τον Σύλλογο και την ιστορία του .
Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. που προέκυψε από την αναδιάρθρωση είναι η εξής:

Πρόεδρος Μαχαιροπούλου Δέσποινα
Αντιπρόεδρος Κονταξή Ιωάννα
Γραμματέας Παπαχρήστου Δημήτρης
Αν.Γραμματέας Δεμενέγας Παναγιώτης
Ταμίας Χατζηπαναγιώτης Θεόδωρος
Αν.Ταμίας Μανταφούνης Σπύρος
Μέλος Στάμου Δέσποινα

Φίλες και φίλοι του Νέου Ολύμπου .
Ο μοναδικός λόγος που συμμετέχουμε στο Δ.Σ. είναι για να δουλέψουμε για τον Σύλλογο και την περιοχή μας. Είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε πίσω μας αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και όλοι μαζί ενωμένοι σε κλίμα συνεργασίας και απόλυτης διαφάνειας να εργαστούμε για το καλό του Συλλόγου και της περιοχής μας .
Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας αρωγούς, κριτές και συμπαραστάτες.

Η Πρόεδρος                                                   Ο Γραμματέας
Μαχαιροπούλου Δέσποινα                    Παπαχρήστου Δημήτρης

Categories