Ενημέρωση καιΕυχαριστίες του Αν.Αντιδημάρχου Απ.Αποστόλου προς κο Αθ. Μαρτίνο για ενέργειες πυροπροστασίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά από πρωτοβουλία του Αν. Αντιδημάρχου κ. Αποστόλου Απόστολου και τις προσωπικές επαφές που είχε με τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, υπήρξε θετική έκβαση στο αίτημα του για υλοποίηση ενεργειών πυροπροστασίας της ευρύτερης περιοχής Παλαιάς Φώκαιας με την σημαντική προσφορά και την οικονομική αρωγή από τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, υπήρξε κοπή και αποψίλωση ξερόχορτων από τις κεντρικές αρτηρίες των έξι (6) οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας (Λ. Λαυρίου έως τον οικισμό της Συντερίνας, Παραλιακή Λεωφόρος Σουνίου από Παλαιά Φώκαια έως τον Όρμο Καταφυγί, Λόφος Αγίας Ειρήνης, Καραπιπέρη, Γεωργίου Μαλτέζου, Ηλία Βενάζη, Αχλαδέας, Ευαγ. Πουλούδα, Βας. Αλεξάρου, Αγ. Γεωργίου, Κύπρου, Κων/πόλεως, Φραντζέσκου, Δάσους, Αιγαίου, Βρυούλων, Οικισμός Θυμάρι: Περιάνδρου, Ζωοδόχου Πηγής, Αγίας Φωτεινής, Μακροδημητραίων, Άσπρος Μύλος, οικισμός Αγία Φωτεινή κ.ά).
Ο Αν. Αντιδήμαρχος Δήμου Σαρωνικού κ. Αποστόλου Απόστολος, ευχαριστεί δημοσίως θερμά τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο για την άμεση ανταπόκριση, την ευγενική χορηγία και την συνδρομή του στη προσπάθεια για την προστασία από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς, η οποία στο παρελθόν έχει αποβεί ιδιαίτερα καταστροφική για την περιοχή μας.

Categories