Παραλία Θυμαριού. Αντιδράσεις κατοίκων για τη νέα Καντίνα, Ανακαλεί ο Δήμος την άδεια της παλαιότερης.

Η ιδέα του Δήμου Σαρωνικού για πρώτη φορά να δημοπρατήσει καντίνα στη παραλία Θυμαριού αναστάτωση μάλλον προκάλεσε μεταξύ των κατοίκων πολλοί από τους οποίους αντιδρούν έντονα αφού με τηλεφωνήματά τους και ηλεκτρονικά μηνύματα μας ενημερώνουν ότι η Καντίνα έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα ηχορύπανσης τις βραδυνές ώρες ενώ υπάρχουν παρατυπίες -όπως ισχυρίζονται- σε ότι αφορά την έκτασή της, το είδος της κατασκευής (η άδεια προβλέπει τροχήλατη καντίνα) καθώς και τη θέση και τον αριθμό των ομπρελοξαπλωστρών. Ήδη υπάρχουν έγγραφες και επώνυμες καταγγελίες προς στον Δήμο Σαρωνικού  χωρίς μέχρι τώρα κάποια επίσημη απάντηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως μας πληροφορούν κάτοικοι της περιοχής.

Επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω έρευνα και επιτόπιο ρεπορτάζ και παραθέτουμε τμήμα της απόφασης της Μονομετοχικής Εταιρείας του Δήμου όπου περιέχεται το βασικό πλαίσιο της σύμβασης. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Screenshot_1805a

 

Την ίδια στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη νομική αντιδικία μεταξύ υπάρχουσας αδειοδοτημένης  καντίνας παρακείμενου parking σκαφών και Δήμου Σαρωνικού. Η εν λόγω καντίνα λειτουργεί με την υπ αρ 2328/5.6.2008 άδεια άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου που είχε εκδοθεί από την Κοινότητα Π Φώκαιας το 2008 και πρόκειται να ανακληθεί  από την Επιτροπή Ποιότητας του Δήμου Σαρωνικού. (εν μέσω θερινής περιόδου) την Δευτέρα 20/7 όπως προκύπτει από τη Πρόσκληση Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 20-7-2015 που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού. Σύντομα θα επανέλθουμε και θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη αυτών των υποθέσεων.

Βλέπε σχετική προηγούμενη ανάρτηση.

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

Categories