“Να προστατευτούν οι αλεπούδες στο Δ.Σαρωνικού”. Επιστολή αναγνώστη

Τη πιο κάτω επιστολή μας έστειλε συνδημότης μας που ζητάει από τον Δήμο Σαρωνικού να παρέμβει για τη διάσωση των λιγοστών αλεπούδων στη περιοχή μας την οποία δημοσιεύουμε και ταυτόχρονα στέλνουμε στο Γραφείο του Δημάρχου με τη σημείωση ότι κάποια από τα σημεία που περιγράφονται δεν είναι στη περιοχή του Δήμου Σαρωνικού, όμως υπάρχει ανάγκη ευαισθητοποίησης και τω όμορων Δήμων καθώς και των φιλοζωικών οργανώσεων και φυσικά όλων ημών των κατοίκων.

Καλημέρα. Τα τελευταία 6 χρονια μένω στην Σαρωνιδα. Καθημερινά εδω και έξι χρονια πηγαίνω στην εργασία μου, στο Περιστερι, είτε μεσα απο τα Καλυβια-Αττική οδός, είτε απο Βάρη. Μεσα σε αυτο το χρονικό διάστημα, έχω δει πάνω απο είκοσι (20) ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ή ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Πριν μια βδομαδα ήταν νεκρή στην άκρη του δρόμου μια κοντα στο νεκροταφείο. Σήμερα το πρωι ήταν μια μικρη ΑΛΕΠΟΥ, στην περιοχη μετα την Γαλάζια Ακτή (ΑΛΘΕΑ) πάλι νεκρή. Προχθές στις 18:30 το ΑΠΟΓΕΥΜΑ, μια μεγάλη ΑΛΕΠΟΥ διέσχισε τον δρόμο, στο beach bar Mojito bay, Αγια Μαρινα.
ΠΟΣΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. Δεν πρεπει ο ΔΗΜΟΣ να κάνει τα αδύνατα δυνατά, μαζι με φιλοζωικές οργανώσεις, η οποίο άλλον φορεα, για να σώσει αυτα τα ομορφα άγρια ζώα που κατοικούν ακόμα στην περιοχη μας;;;

Categories