Παρουσίαση Βιβλιοθηκών Σαρωνικού. Δανειστική Σαρωνίδας. video

Παρά την αλματώδη εξέλιξη της ηλεκτρονικής πληροφόρησης, η ανάγνωση ενός “χειροπιαστού” βιβλίου δεν έχασε και ούτε ποτέ θα χάσει τη πολύτιμη αξία της. Στο Δήμο Σαρωνικού λειτουργούν και είναι γνωστές 3 δανειστικές Βιβλιοθήκες: Αυτή του Δήμου Σαρωνικού που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ “ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ” και βρίσκεται στο κτίριο του Δημαρχείου Καλυβίων, η βιβλιοθήκη του Συλλόγου “Αριστόδικος¨στο παλαιό σχολείο του Ολύμπου και αυτή της Δημοτικής Κοινότητας Σαρωνίδας που στήθηκε από Εθελοντές με τη στήριξη της Κοινότητας.

Ξεκινούμε με την παρουσίαση της τελευταίας την οποία επισκεφθήκαμε σήμερα 23/7/15, όπου και  μιλήσαμε με την Αναστασία Ιωαννίδη τη συντονίστρια αυτής της Βιβλιοθήκης, με δημότες που βρέθηκαν εκεί καθώς και με τον Γραμματέα της Δημοτικής Κοινότητας.

Δείτε το 15λεπτο ρεπορτάζ αφού τονίσουμε  ότι στο ίδιο σημείο είναι και η έδρα της εθελοντικής Ομάδας Πυρασφάλειας της Σαρωνίδας. Στο τέλος του video που θα δείτε, υπάρχει χρηστικός οδικός χάρτης της Σαρωνίδας που εκπονήθηκε το 2011 από τον κο Δημήτρη Βόγγολη και είναι χρήσιμος στον εύκολο εντοπισμό των οδών της Σαρωνίδας.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα προγραμματίσουμε ρεπορτάζ και για τις άλλες δύο που προαναφέραμε καθώς και για άλλες που πιθανόν να υπάρχουν και μας ζητηθεί να παρουσιάσουμε.

Screenshot_1831 Screenshot_1830 Screenshot_1829 Screenshot_1828 Screenshot_1827

[sam id=”6″ codes=”true”] [message-ticker group=”group1″ width=”1000″ height=”200″]
Categories