Νέα Δρομολόγια Δημοτικής Συγκοινωνίας Δήμου Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού ενισχύει τη Δημοτική Συγκοινωνία με νέα δρομολόγια στις περιοχές της Αναβύσσου, της Σαρωνίδας και της Παλαιάς Φώκαιας.

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες μετακίνησης των κατοίκων, κυρίως των ηλικιωμένων, προκειμένου να διευκολυνθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα αλλά και η καλύτερη σύνδεση με την αστική συγκοινωνία και το λεωφορείο 122, δρομολογούνται τρία (3) δρομολόγια με τις εξής διαδρομές: 1) Άγιος Παντελεήμονας Αναβύσσος- Αφετηρία 122 Σαρωνίδα, 2)Άγιος Παντελεήμονας Αναβύσσος – Πέτρινο, 3) Θυμάρι περίπτερο – Αφετηρία 122 Σαρωνίδα – Άγιος Παντελεήμονας Ανάβυσσος.

Τα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, Οι διαδρομές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός Σαββατοκύριακου), σύμφωνα με τον πιο κάτω αναλυτικό πίνακα.

Επισημαίνεται ότι κανονικά λειτουργούν τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας στη διαδρομή Καλύβια – Λαγονήσι – Καλύβια.

«Η Δημοτική Αρχή, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των κατοίκων και με γνώμονα τη διευκόλυνση και βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και πολιτών, αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μέσα που διαθέτει, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινους και υλικούς πόρους» σημειώνει ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης.

Screenshot_1833

Screenshot_1834

Categories