Η Μουσική Βραδιά από τον Σύλλογο Αγ. Νικολάου Αναβύσσου. video

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ  ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ  ΓΚΕΡΑΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

VIDEO ΜΕ ΣΤΙΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Μία πολύ ωραία βραδιά με ζωντανή μουσική και  φαγητό, διοργάνωσε το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου “ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ” στη πρόσκληση του οποίου ανταποκρίθηκαν πάνω από 150 δημότες και οικιστές της περιοχής.

Η εκδήλωση έγινε χθες 22/8/15  στο κήπο των Γραφείων του Συλλόγου και τίμησαν με τη παρουσία τους -εκτός των κατοίκων- ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης , οι Αντιδήμαρχοι Σ.Γκέραλης, και Σπ. Δημητρίου καθώς και ο δ.Σύμβουλος  Δημ. Λιοδακάκης.

Μετά τις ομιλίες των εκπροσώπων του Συλλόγου, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Γ Σωφρόνης  παροτρύνοντας τους κατοίκους να συμμετάσχουν ενεργά στα Κοινά του Συλλόγου καθώς υπάρχει έντονο πρόβλημα συμμετοχής στα ΔΣ όλων των εξωραιστικών Συλλόγων. (στο 3ο λεπτό του video)

Ο Αντιδήμαρχος Σάββας Γκέραλης στο δικό του χαιρετισμό επικέντρωσε και εκείνος στο πρόβλημα της μη συμμετοχής δημοτών στα Συμβούλια, προχώρησε όμως και ένα βήμα πάρα πέρα, ασκώντας έντονη κριτική στον παρόντα Δήμαρχο υπενθυμίζοντάς του ότι επί ημερών του τα πράγματα στην Ανάβυσσο -όταν ο Δήμος Αναβύσσου ήταν ανεξάρτητος- πήγαιναν καλύτερα…

Και αν η κριτική του Σ.Γκέραλη αποσκοπούσε στο να εκθέσει δημοσίως τον Δήμαρχο για  λόγους που δεν γνωρίζουμε και εν πάση περιπτώσει -αν και άκομψη- μπορεί να θεωρηθεί θεμιτή  στα πλαίσια της ¨εσωτερικής αντιπολίτευσης”, εντύπωση  προκάλεσαν οι “παρατηρήσεις”  στην έναρξη του χαιρετισμού του προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου που λίγο -πολύ τον επέπληξε που δεν ανέφερε ότι ο εξωραισμός του κήπου του Συλλόγου έγινε με ενέργειες δικές του!! (Το παράδοξο είναι ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου το είχε ήδη δηλώσει και ο κος Γκέραλης δεν το άκουσε η ήθελε να το ξανακούσει…). ( δείτε το στο 6o λεπτό)

Όλα αυτά όμως γρήγορα ξεχάστηκαν καθώς ο κόσμος καταχάρηκε την Αυγουστιάτικη δροσερή βραδιά με νόστιμο φαγητό και με τη ζωντανή ορχήστρα διασκεδάζοντας και χορεύοντας  μέχρι πολύ αργά. Δείτε το video με αποσπάσματα από την εκδήλωση.

Screenshot_1929 Screenshot_1927 Screenshot_1926 Screenshot_1925 Screenshot_1924 Screenshot_1923 Screenshot_1922

[sam id=”6″ codes=”true”] [message-ticker group=”group1″ width=”1000″ height=”200″]
Categories