ΚΥΠΡΟΣ. Επένδυση 35 εκατομμυρίων στη Λάρνακα BINTEO

Συνολικά 35 εκατομμύρια Ευρώ θα διαθέσει η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων μαζί με τους Κυπρίους συνεργάτες της. Ο ξένος οργανισμός αποφάσισε για 1η φορά να επενδύσει και να εμπιστευτεί την κυπριακή αγορά.

Όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο που παρουσίασε το Sigma, η επένδυση αφορά την ανέγερση ξενοδοχείου πολυτελείας, 105 Δωματίων, σε χώρο που έχει ήδη εξευρεθεί στην Περιοχή του Λιμανιού της Λάρνακας.

Για την ανέγερση και λειτουργία του ξενοδοχείου, ο ξένος οργανισμός θα συνεργαστεί με γνωστή κυπριακή αλυσίδα ξενοδοχείων, με τα σχετικά συμβόλαια να υπογράφονται την ερχόμενη Παρασκευή στο Ξενοδοχείο Princess Beach στην Λάρνακα.

Το ξενοδοχείο θα ανεγερθεί με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές του διεθνούς φήμης οργανισμού και θα φέρει επίσης το όνομα και το λογότυπό του.

Με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει, οι εργασίες υπολογίζεται να αρχίσουν πριν το τέλος του χρόνου, ώστε το καλοκαίρι του 2017 να τεθεί σε λειτουργία το ξενοδοχείο πολυτελείας.

Η ανέγερση και η λειτουργία του θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας, ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει ποιοτικά το τουριστικό προϊόν της Κύπρου και ειδικότερα της Λάρνακας.

– See more at: http://www.sigmalive.com/news/oikonomia/263204/ependysi-35-ekatommyrion-sti-larnaka-binteo#sthash.sxd2X6Y5.dpuf

Categories