Το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού της 9/9/15. video

Με 15, από 27 Δημοτικούς Συμβούλους, η χθεσινή συνεδρίαση,για να απομείνουν 9 προς το τέλος της συνεδρίασης. Αναβολή των 2 τελευταίων θεμάτων.

Επισημοποιήθηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο η παραλαβή της Μελέτης για τη Πράξη εφαρμογής Παραλίας  σε πάνω από 370 οικοδομικά τετράγωνα. Γίνεται προσπάθεια για ένταξη και άλλων

Συζήτηση για τα πανηγύρια,για 1 ώρα

 Με 30 νήπια ξεκινά ο νέος Βρεφονηπιακός Αναβύσσου, δεν υπάρχει κτιριακή υποδομή για το Βρεφικό Τμήμα, ανακοινώνει η Πρόεδρος και “ψάχνεται” η παλαιά Διοίκηση.

Τελετή Θεμελίωσης στον νέο Βρεφονηπιακό Κουβαρά

Προσλαμβάνονται 17 άτομα μετά τις εκλογές με συμβάσεις 7μήνου

Καμία ερώτηση από Δημοτικούς Συμβούλους για το “REGION RUN” της επόμενης Κυριακής στις Αλυκές Αναβύσσου

video 1. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ  .Για αποκατάσταση  ζημιάς Θεμέλιας πλάκας στον Παιδικό Σταθμό Π.Φώκαιας που έγινε πριν τη λήξη της περσινής χρονιάς. (στο 5ο min)   και  σε σχέση με τη διοργάνωση των πανηγυριών. στο (6min) που έγινε αφορμή για μια πολύ μεγάλη συζήτηση με  τα μέλη.                                       ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Απαντήσεις στο 25ο min.

ΡΑΠΤΗ. Για την υπόθεση ΝΑΟΑΠΦ (στο 30ο min

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ. Για τις πυρκαγιές στις καντίνες Αναβύσσου. (35ο min)

ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ. Ερώτηση για καθαρισμό ρεμάτων και το τρόπο διενέργειαε των Πανηγυριών και παρέμβαση Σ.Μιχαηλίδη (στο 40ο min). Ακολουθεί απάντηση Αντιδημάρχου κ Μπουκουβάλα και έντονη συζήτηση Μιχαηλίδη – Κωνσταντέλλου.

Μ.ΚΟΛΛΙΑ. Ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου Βρεφονηπιακού Αναβύσσου χωρίς όμως την ύπαρξη ..βρεφικού τμήματος και απευθύνει ερώτηση στον Γ.Τζιβίλογλου (45ο min) Δείτε την ενδιαφέρουσα συζήτηση.

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

1 Διάθεση 200 ευρώ για γλυκά στη θεμελίωση του Βρεφονηπιακού Κουβαρά (55min)

2.Πρόσληψη 17 ατόμων (2 χειριστές,1 οδηγός, 14 εργάτες καθαριότητας) (1h 2min)

3 Παραλαβή μελέτης Πράξης εφαρμογής Παραλίας Λαγονησίου. (1h o4 min) Δείτε λεπτομέρειες.

video 2

1. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 8.450,00€ από το ΥΠΕΣ για καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης των υπαλλήλων του Δήμου Σαρωνικού για τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και αναμόρφωση προϋπολογισμού. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού – Λογιστηρίου και Προμηθειών

2. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 54.400,00€ από το ΥΠΕΣ της κατανομής ΚΑΠ (ΣΑΤΑ) έτους 2015 για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων αρμοδιότητας Δήμου Σαρωνικού και ψήφιση σχετικών πιστώσεων. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού – Λογιστηρίου και Προμηθειών (στο 1ο min)

3. Διάθεση δημοτικών χώρων στα κόμματα ή τους συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική τους προβολή ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Εισηγητής: Δήμαρχος (22ο min)

4. Λήψη απόφασης για καθορισμό Τελών Αποχέτευσης ακάθαρτων υδάτων, βάσει του Ν.1068/1980. Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή (στο 25o min)

[sam id=”6″ codes=”true”] [message-ticker group=”group1″ width=”1000″ height=”200″]
Categories