Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για το LEGION RUN στις Αλυκές Αναβύσσου.

“ΝΕΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘ είναι ο τίτλος μακροσκελούς άρθρου της “ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ”

Όπως είχαμε προβλέψει στη σχετική ανάρτησή μας με τίτλο “LEGION RUN,η άλλη άποψη, συστηματοποιείται πλέον το κύμα αντιδράσεων Πολιτών που εδώ και χρόνια έχουν αποδυθεί σε αγώνα για την ανάδειξη της προστασίας του χώρου των Αλυκών Αναβύσσου με πρωτοστάτη τον Σύλλογο ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ο οποίος και πάλι μπαίνει μπροστά. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας του Συλλόγου, είναι ενδεικτικές  του γεγονότος ότι κάθε άλλο, παρά “Υγρότοπος Α΄ Προτεραιότητας” είναι, κάτι που καθορίζεται από τον Ν 4277/14.                       Και μπορεί οι Αλυκές να μην είναι ιδιοκτησία του Δήμου (ανήκει στην ΕΤΑ ΑΕ) ,όμως ο Δήμος θα  έπρεπε να μην προσυπογράφει την περαιτέρω υπόβαθμισή του.  Ενδεικτικό του γεγονότος, ότι  στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε ένας Δημοτικός Σύμβουλος αναφέρθηκε στο θέμα….

Δείτε ολόκληρη την δημοσίευση στην “Ενότητα Σαρωνικού”, πατώντας εδώ. Θα δείτε επίσης και την επιστολή-καταγγελία του Συλλόγου προς τους

1) Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Τρ. Αλεξιάδη

2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας

3) Αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου

Categories