ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ 5-0

Η ομάδα του Τάκη Μανδραφλή επικράτησε 5-0 του νεανικού Πρωτέα ο οποίος στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο

Εντυπωσιακός ήταν ο Νικολακάκης σ’ αυτή την 2η αγωνιστική. Η ομάδα του Τάκη Μανδραφλή παρότι τα βρήκε… μπαστούνια στο πρώτο μέρος απέναντι στον μαχητικό και νεανικό Πρωτέα, στο δεύτερο πίεσε ασφυκτικά και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας σ’ αυτό το τελικό 5-0.

Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της Παλαιάς Φώκαιας υπό τις οδηγίες του Τάκη Μακδροδημήτρη έπαιξε έξυπνα και κρατούσε το μηδέν μέχρι το 44′. Σε εκείνο το σημείο, ο Παπιδάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης έξι λεπτά νωρίτερα είχε και δοκάρι. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε, ο Νικολακάκης βρήκε περισσότερους χώρους αφού ο Πρωτέας ανοίχτηκε και πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ

Στο 59′ ο Εγιουρούμ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μουκάνης, σημείωσε το 2-0. Το 3-0 πέτυχε ο Νίκας με κεφαλιά στο 64′, το 4-0 ο Μπουγάτσιας με πασέ στο 69′ και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μητσέας με πλασέ στο 88′.

Διαιτητές: ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Ε., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ.
(Παρατηρητής: ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Πανίδης, Νίκας, Παπαδόπουλος, Δημάκης, Καλέρης (73′ Μητσέας), Νταγιάντας (54′ Μουκάνης), Παπιδάκης, Δαμιανίδης (67′ Μπουγάτσιας), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Χίκα, Βούρος, Κουρμπελής, Διακόπουλος (77′ Παπαγεωργίου), Κατσούλας (68′ Φώσκολος), Μιχαήλ, Ανδρεάδης, Σέκα, Μαραγκός (74′ Κουλικούδης), Μακριπίδης.

http://pamebala.gr

Categories