Σαρωνικός – Κρυονέρι 1-2

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ. Β΄Κατ.-1η Αγων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερα πατήματα και να απειλούν άμεσα για γκολ στο 4΄. Ο Καραλής όμως ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε τον κίνδυνο άμεσα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχαν βρει ρυθμό και προηγήθηκαν στο 8΄μετά από άψογη εφαρμογή του 1-2 στον άξονα από τον Μαμάκο και τον Δημητρίου και τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά ανενόχλητος(φωτο).
Ο Σαρωνικός με εμφανή προβλήματα στο χώρο του κέντρου, δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Όμως παρά τα προβλήματα στην ανάπτυξη, κατάφερε και έφερε τις γραμμές του κοντά, περιόρισε δραστικά την πρωτοβουλία του Κρυονερίου και ισορρόπησε το παιχνίδι.
Στο 35΄μάλιστα ισοφάρισε μετά από δύο προσπάθειες σε στημένα. Στην πρώτη από μετά από φάουλ και απόκρουση με υπερπροσπάθεια του Dogotari η μπάλα βρήκε το δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ δημιουργήθηκε πανικός. Η μπάλα έφτασε στον Τσώκο και αυτός από κοντά ισοφάρισε (φωτο).
Στο 40΄ο Σαρωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Κρυονερίου κατάφερε να αποκρούσει το πλασέ που δοκίμασε ο Κοέχλερ από πλεονεκτική θέση(φωτο).
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο και χωρίς φάσεις. Το κέντρο ήταν φορτωμένο με παίκτες και από τις δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο καμία να μπορεί να αναπτυχθεί σωστά και να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, έγινε ένα λάθος στο δεξιό άκρο της άμυνας του Σαρωνικού το οποίο εκμεταλλεύτηκε άψογα ο έμπειρος Παπατζίμας. Μετά την απόκρουση του Καραλή, η μπάλα στρώθηκε στον επερχόμενο Μαμάκο που τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνει να πάνε χαμένες και διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 85΄. (Δείτε την ιστορία του γκολ καρέ-καρέ).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
Καραλής, Μαλατάνος, Παπαδόπουλος(76΄Θεοδωρίδης), Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Νυπλιώτης, Κοέχλερ, Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου(46΄Χατζημιχαηλίδης)
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
Dogotari, Σατραβάνης(89΄Δεσσύλας ), Κολωτός, Σικλιάτης, Καλλέργης, Δεσσύλας Σ., Δημητρίου(58΄Τερζανίδης), Χρησικόπουλος, Κεφαλάς(82΄Βλαχάκης), Παπατζίμας, Μαμάκος.
Διαιτητές: Βλάχος Α., Μακρής-Παπαδόπουλος. Παρατηρητής: Μπισιώτης

δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ από την πηγή.

Categories