Τα παράπονά σας στον..Δήμαρχο Σαρωνικού.

Στείλτε τα παράπονά σας, τις παρατηρήσεις σας και τις προτάσεις σας για να υποβληθούν στον Δήμαρχο Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη μέσω της συνέντευξης που θα παραχωρήσει στον Paraktios.gr προς το τέλος της εβδομάδας. Τα ερωτήματά σας θα αποτελέσουν τον κύριο κορμό της συζήτησης και του ετήσιου ¨Απολογισμού” του Δημάρχου.

Ο Paraktios έχει προγραμματίσει τη καθιερωμένη συνέντευξη με τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη, μέσα από την οποία γίνεται ένα είδος ¨απολογισμού πεπραγμένων” όπου  αναδεικνύονται επίσης και επίκαιρα προβλήματα του Δήμου μας. Η συνέντευξη έχει προσδιοριστεί προς το τέλος της εβδομάδας  χωρίς ακόμα να έχει συμφωνηθεί η ακριβής ημέρα, κάτι που ο Δήμαρχος θα καθορίσει βάσει του προγράμματός του.

Με την ευκαιρία ενός έτους από την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή, ο Paraktios.gr εισάγει μία καινοτομία που θα εφαρμοστεί και στις υπόλοιπες συνεντεύξεις αυτού του κύκλου – καθώς θα ζητηθεί ανάλογο ραντεβού και από τους Αρχηγούς των  Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου- αφού ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης θα αποτελούν τα ερωτήματα , παράπονα η προτάσεις που οι Δημότες θα υποβάλλουν μέσω του Paraktios.

Καλούνται οι Δημότες, οι Συλλογικότητες και οι φορείς να στείλουν τις ερωτήσεις τους μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε μία από τις διευθύνσεις: mlagonissi@gmail.com –  info@paraktios.gr

η

Με μήνυμα στη σελίδα του facebook

Τα στοιχεία των αποστολέων δεν θα κοινοποιηθούν εκτός αν ζητηθεί από τους ίδιους στο κείμενο των ερωτήσεων τους.

Paraktios

 

Categories