Το Δημοτικό Συμβούλιο της 30/9/15. video και ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Ερωτήσεις Μ.Τσαλικίδη σχετικά με την πιθανότητα να επανέλθει στον Δ Σαρωνικού “επίορκος” υπάλληλος βάσει του νόμου Κατρούγκαλου, καθώς και δυσαρέσκεια για τον τρόπο λειτουργίας του ΚΑΠΗ Π.Φώκαιας. Απαντήσεις του Δημάρχου – Το θέμα διάνοιξης της Αγ.Τριάδος θέτει με ερώτηση ο Γ.Τζιβίλογλου – Ηλεκροδοτούνται οι υπογειοποιημένοι κάδοι – Επιχορήγηση των Αθλητικών Συλλόγων  με τον ΑΣΕΦ ΚΟΥΡΟΣ στο επίκεντρο της συζήτησης λόγω του Αντιδημάρχου Σπ.Δημητρίου ο οποίος καταψηφίζει και χαρακτηρίζει τον Σύλλογο ¨ιδιωτικό γυμναστήριο “πριβέ” – 36 μήνες παράταση για την εκπόνηση  μελέτης του σχεδίου ΛΑΚΚΑ Αναβύσσου.

video a. Ερωτήσεις και οι επιχορηγήσεις Αθλητικών Σωματείων με ΕΗΔ συζήτηση. (διάρκεια 1hr 10 min)

Οι επιχορηγήσεις: ΠΑΟΚ 5,000 – ΓΑΣ 10,000 – ΑΟΛ 5,000 – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 5,000 – ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 5,000 – ΠΡΩΤΕΑΣ Π ΦΩΚΑΙΑΣ 5,000 – ΝΟΣ 3,000 – ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ 5,000

Όλοι εναντίον ενός (Αντιδημάρχου Σπ.Δημητρίου) υπερασπιζόμενοι το έργο του ΑΣΕΦ ΚΟΥΡΟΣ

Μ.Τσαλικίδης:Να διπλασιαστούν οι επιχορηγήσεις εισπράττοντας ο Δήμος τα περσινά μισθώματα των καντινών Αναβύσσου που δεν έχουν καταβληθεί ακόμα. Έσχατος λαικισμός του Τσαλικίδη, απαντάει ο Δήμαρχος. (στο 34min του video ξεκινάει η συζήτηση για τις επιχορηγήσεις)


 

video b (διάρκεια 26min)

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαρωνικού έτους 2015.

2. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος Δήμου Σαρωνικού έτους 2015.

3. Έγκριση γενομένων δαπανών.

4. Αδυναμία Εκτέλεσης Υπηρεσίας «Εργασίες κλαδέματος ευκαλύπτων και λοιπών δέντρων λόγω επικινδυνότητας ( για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Δήμου Σαρωνικού ).

5. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου ( Χατζηγιαννάκης Εύαγγελος Δικηγορική εταιρεία ) σύμφωνα με το άρθρο 281, παρ.3 του Ν.3463/2006 για την υπόθεση Παναγιώτη Παππά αγωγή για αποζημίωση ακινήτου στην περιοχή Αγ. Νικολάου Αναβύσσου .

6. Ορισμός Υπόλογου Διαχειριστή για τα έργα α) “Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στην Κοινότητα Κουβαρά” και β) “Συνδέσεις υφιστάμενων παροχών με νέα δίκτυα ύδρευσης”.

7. Ορισμός ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους για την επιτροπή παραλαβής του έργου “ Ασφαλτόστρωση οδών περιοχής παραλίας και συντήρηση οδών κυρίως οικισμού Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων”.

8. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας εκπόνησης των εργασιών της μελέτης “ Κτηματογράφηση – μελέτη Γ.Π.Σ. – Πολεοδόμηση – μελέτη Π.Ε. και δημιουργία Γ.Σ.Π. για την διαχείριση των κτηματογραφικών και πολεοδομικών δεδομένων της κοινότητας Αναβύσσου Ν. Αττικής.

Screenshot_107 Screenshot_108

Categories