Το Δημοτικό Συμβούλιο της 7/10/15. video και Πίνακας Αποφάσεων

Δράση ανακύκλωσης ΡΟΥΧΩΝ και υποδημάτων με 26 ειδικούς κάδους που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του Δήμου, δέχτηκε  το Δημοτικό Συμβούλιο, μόνο για ΑΧΡΗΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ κατόπιν παρέμβασης της Μειοψηφίας που ζήτησε να αποσυρθεί η πρόταση.

Θέμα 1.  αφορά στην έγκριση της μελέτης Διαχείρισης Απορριμμάτων. ήδη έχει αναρτηθεί σε προηγούμενο άρθρο και μπορείτε να το δείτε πατώντας ΕΔΩ όλη τη συζήτηση και τα σχετικά video

Θέμα 2 ΕΗΔ.Αντικατάσταση μελών Σχολικής Επιτροπής (στην αρχή του video)

θέμα 3. Προμήθεια Καυσίμων στο 3o min

Θέμα 4.έγκριση Διενέργειας διαγωνισμού για την ασφάλιση μηχανημάτων και έργων στο 4ο min

Θέμα 5. Ανακύκλωση ρούχων. Δράση ανακύκλωσης ΡΟΥΧΩΝ και υποδημάτων με 26 ειδικούς κάδους που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του Δήμου, δέχτηκε  το Δημοτικό Συμβούλιο, μόνο για ΑΧΡΗΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, μετά τις πολλές αντιδράσεις Δημοτικών Συμβούλων κυρίως από τη πλευρά της Μειοψηφίας, με τον Μ.Τσαλικίδη και την Αγγελική Ράπτη να ζητούν την απόσυρση του θέματος, τροποποιώντας την αρχική πρόταση Εταιρείας που ζητούσε να τοποθετούνται μόνο σχεδόν καινούργια. Το σκεπτικό της τροποποίησης ήταν ότι ήδη υπάρχει τέτοια δράση στο Δήμο μας με 2 Ιματιοθήκες που λειτουργούν (Λαγονήσι και Ανάβυσσος) και το αίτημα του επιχειρηματία θα προκαλούσε την διατάραξη αυτής της λειτουργίας. (στο 5οmin του video)

 

Screenshot_148

[sam id=”6″ codes=”true”] [message-ticker group=”group1″ width=”1000″ height=”200″]
Categories