Ο αγώνας Παλαιμάχων Σαρωνικού και Ολυμπιακού. VIDEO (τελετουργικό και ο Αγώνας)

Από τα σημαντικότερα ίσως αθλητικά γεγονότα της χρονιάς στον Δήμο Σαρωνικού, ήταν ο χθεσινός (19/10/15), αγώνας μεταξύ των  παλαιμάχων του Σαρωνικού Αναβύσσου  και του Ολυμπιακού, όχι για την καθεαυτή ποδοσφαιρική συνάντηση αλλά γιατί το event το διοργάνωσε ο  Σύλλογος Γονέων του Α Δημοτικού Αναβύσσου με την αρωγή του Δήμου Σαρωνικού και δεκάδων χορηγών προκειμένου να ενισχυθεί το ταμείο του Συλλόγου και μερικώς του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, μέσω λαχειοφόρου αγοράς και συνεισφορών των χορηγών.

Τη παρουσίαση του γεγονότος έκανε ο γνωστός μας σε όλους Γιώργος Λιανός ο οποίος έδωσε ένα ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση που επεφύλασσε  και αρκετές βραβεύσεις με πρώτη αυτή στον Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη, από το ΔΣ  της ομάδας των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού για τη συμβολή του στη τέλεση της διοργάνωσης. Οι βετεράνοι επίσης βράβευσαν  και τον προπονητή τους, Ανδρέα Μπαρμπαρή με τιμητική πλακέτα, για τις υπηρεσίες του στην ομάδα των παλαιμάχων.

Ο Δήμος Σαρωνικού επίσης απένειμε αναμνηστικό κύπελλο στους βετεράνους του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια από τους κόκκινους Βετεράνους, βραβεύθηκε ο Αναβυσσιώτης Παραολυμπιονίκης Αριστείδης Μακροδημήτρης που προκάλεσε αίσθηση η δήλωσή του πως,  ” η τοπική Πολιτεία δεν είναι κοντά του” εν όψει των επερχόμενων Παραολυμπιακών του Ρίου.

Ακολούθησαν και άλλες βραβεύσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, όπως βέβαια και τις δηλώσεις του Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη και των εκπροσώπων του Συλλόγου του Α’ δημοτικού Αναβύσσου τους οποίους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, η συνάντηση έληξε με 3-2 υπέρ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τον χθεσινό αγώνα, συμπληρώνουν 641 ποδοσφαιρικές συναντήσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στο ημίχρονο του αγώνα, δεκάδες μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους “μεγάλους” των γηπέδων, όπως του Γκαιτατζή, του Κελεσίδη, του Αρζινού, του Γλύκα, του Ξανθόπουλου, του Καρασαβίδη, του ΣΟΖΑ, του Προτάσωφ και των άλλων αστεριών του Ολυμπιακού. (αποσπάσματα μπορείτε να δείτε στα video του αγωνιστικού μέρους).

Ιδιαιτέρως μένουμε στο γεγονός, ότι πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ΜΑΚΗ ΑΓΚΟΥΤΟΓΛΟΥ , ο οποίος στις τελευταίες του επιθυμίες περιέλαβε και τη διάθεση χρηματικού ποσού στο Α’ Δημοτικό Σχολείο του οποίου υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του!!

Τέλος να σημειωθεί η ηχηρή απουσία Δημοτικών Συμβούλων με εξαίρεση τον Αντιδήμαρχο Σπ. Δημητρίου, τους Δημοτικούς συμβούλους  Μ. Χαρίτο, και Β. Μπούτση καθώς και την τοπική Σύμβουλο κα Λαζαρίδου. Κάποιοι μάλιστα απ αυτούς, προτίμησαν την εξέδρα και όχι τα καθίσματα των επισήμων τα οποία ήταν σχεδόν όλα, άδεια… Υπενθυμίζουμε φυσικά, ότι ο Αρχηγός της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Τσαλικίδης έδωσε το ενεργό παρών μέσα στον Αγωνιστικό χώρο, αφού ήταν και Αρχηγός της Ομάδας των Παλαιμάχων του Σαρωνικού.

Δείτε το video 1 που αφορά στο τελετουργικό μέρος πριν τον αγώνα, ενώ ακολουθούν 2 video από τα 2 ημίχρονα.

[wonderplugin_carousel id=”13″]

 

ΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ  και τα γκολ του Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. (ζητούμε συγνώμη για την αστάθεια της λήψης στα πρώτα 6 λεπτά, καθώς  γινόταν ρύθμιση της κάμερας)

6’35. Επίθεση Ολυμπιακού

7’49. Επίθεση Ολυμπιακού

10’00 ΔΟΚΑΡΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

11’29. ΔΟΚΑΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

12’50. Επίθεση Ολυμπιακού

14’45. Επίθεση Ολυμπιακού

17’50. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

18’50. Ακύρωση γκολ Σαρωνικού (off site)

19’52. Επίθεση Σαρωνικού

25’11.  Επίθεση Ολυμπιακού

27’48. Επίθεση Σαρωνικού

29’06 Επίθεση Ολυμπιακού

30’00 Επίθεση Ολυμπιακού

30’59 Επίθεση Ολυμπιακού

32’10. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

32’50 Επίθεση Ολυμπιακού

33’20 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

ΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ  και τα γκολ του Β‘ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

1- 8′ . Πλάνα με φωτογραφήσεις και αυτόγραφα.

14′ 37 Επίθεση Σαρωνικού

15’15 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.  2-1 Θεοδωράτος

17’05  Επίθεση Σαρωνικού

17′ 42 Επίθεση Ολυμπιακού

18’45 Επίθεση Ολυμπιακού

19’55 Θεαματική φάση από Σαρωνικό

25’24  Επίθεση Σαρωνικού

27’29  Επίθεση Σαρωνικού

29’07  Επίθεση Σαρωνικού

30’48 Επίθεση Ολυμπιακού

32′  Επίθεση Ολυμπιακού

33’25  Θεαματική φάση από Σαρωνικό

34’04 Θεαματική φάση από Σαρωνικό

34’24 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ . 2-2 Καρασαβίδης

39’59 Επίθεση Σαρωνικού

40’21 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 3ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ . 2-3 ΝΤΕ ΣΟΖΑ

42’20 Επίθεση Σαρωνικού

44’06 Επίθεση Σαρωνικού

46′ ΚΛΗΡΩΣΗ 2 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

[sam id=”6″ codes=”true”] [message-ticker group=”group1″ width=”1000″ height=”200″]

 

 

Categories