Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον αξιότιμο Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γεώργιο Σωφρόνη, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) καθώς και τους κκ. Αγγελική Ράπτη και Μανώλη Χαρίτο για την σημαντική συμβολή τους στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων του Ομίλου.
Επίσης ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτρο Φιλλίπου για την ειλικρινή βούλησή του στο να βοηθήσει τον Ναυτικό μας Όμιλο.
Ευχαριστούμε και τα εκλεκτά μέλη μας που στην φουρτούνα στάθηκαν πλάι μας και δεν ”πήδηξαν από το καράβι”.
Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας πλέον θα συνεχίσει απρόσκοπτα να παρέχει μέσω των εθελοντών μελών του αθλητικό και κοινωνικό έργο με τα τμήματα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου για παιδιά από 7 ετών, Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης για ενήλικες , Αθλητικής Αλιείας καθώς και τον εξωραϊσμό και ανάδειξη της περιοχής του Αγίου Νικολάου Αναβύσσου.
Οι Ναυτικοί Όμιλοι δεν γκρεμίζονται.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, εκ μέρους του Δ.Σ.,
Ο Πρόεδρος,
Αθανάσιος Πλάκας