Ολυμπιακός Λαυρίου – Πρωτέας Π.Φώκαιας 1-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ.  Α΄Κατ.-6η Αγων.
Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη και λύτρωση για τον Ολυμπιακό στο 90΄μετά από ένα μέτριο με φτωχό θέαμα παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι ήταν ασύνδετοι με κακή κυκλοφορία της μπάλας και ο Πρωτέας με το επιτυχημένο τις τελευταίες αγωνιστικές σχήμα και αμυντικού προσανατολισμού παιχνίδι.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πολλές λάθος πάσες στο χώρο του κέντρου και από μία καλή φάση για κάθε ομάδα. Στο 20΄για τον Ολυμπιακό και στο 37΄για τον Πρωτέα.
Στην επανάληψη έγιναν κάποιες αλλαγές αλλά η εικόνα δεν άλλαξε. Στο 70΄το δοκάρι από σουτ του Μιχαήλ, ταρακούνησε τους γηπεδούχους οι οποίοι μέχρι τότε είχαν μείνει πολλές φορές ακάλυπτοι αλλά στάθηκαν τυχεροί.
Η είσοδος του Παπαγεωργίου έδωσε ώθηση στους Λαυριώτες και ο έμπειρος επιθετικός παραλίγο να σκοράρει στο 81΄από κοντά, αλλά ο Παπαβασιλείου πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα (gallery) και έδιωξε σε κόρνερ.
Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι, έχοντας ευνοϊκό τον δυνατό αέρα, πίεσαν με σέντρες και στο 90΄με προβολή του Παπαγεωργίου μετά από σέντρα του Μινάι, πέτυχαν το γκολ που έκρινε τον αγώνα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Σπυρόπουλος, Γουρνιάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Βλάχος): Γαρόζης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης, Καινούργιος (51′ Βαφειάδης), Έλενας, Βελετάκος (75′ Πάνου), Μινάι, Ζουμάς (65′ Δ. Παπαγεωργίου).
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ(Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Δέδες, Λιούμης, Κούλιμπης, Διακορώνας, Κατσούλας, Μιχαήλ, Ανδρεάδης (87′ Λέκα), Τσαλικίδης (52′ Χύκα), Γεσιλάι (79′ Παράσχος), Μακρυπίδης.

sportcity.gr

Categories