ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ. Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. video

Μία ωραιότατη εκδήλωση διοργανώθηκε στο ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, από τους καθηγητές, τον Σύλλογο Γονέων και τους Μαθητές, με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου. Η αναφορά στην Εθνική μας Επέτειο με προβολές ιστορικών βίντεο, αφηγήσεις, τα μικρά θεατρικά σκετς με αναπαραστάσεις Εποχής και η πολυμελής χορωδία εμπλουτισμένη με μουσικά όργανα, όλα μαζί πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο, να τιμήσουν το ιστορικό ΟΧΙ του Λαού μας το 1940, για να συνδεθεί με το σημερινό μας  ΟΧΙ , από τη μαθήτρια που έκανε το κλείσιμο του εορτασμού.

“Σήμερα είναι το δικό μας ΟΧΙ, στην ανεργία, στη φτώχεια,στη θλίψη, στον ρατσισμό, στη κατάλυση της Δημοκρατίας και των Δικαιωμάτων, στο θρησκευτικό φανατισμό….” για να κλείσει με τη φράση, “ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ”

Ο Εορτασμός έκλεισε με την επιλογή  Σημαιοφόρου και Παραστατών καθώς και με την επίδοση Αριστείων και βραβείων σε Αριστούχους μαθητές.

Ο Paraktios.gr ήταν εκεί,μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και  κατέγραψε τον εορτασμό στο video που ακολουθεί, ενώ σε ιδιαίτερο video έχει καταγραφεί η βράβευση των μαθητών. (video 2). Δείτε επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο τέλος του άρθρου.

video 1. O ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

 

video 2. ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ  ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Categories