Σάββατο 28/11. Διαγωνισμός Αφίσας! Δημιούργησε την πιο όμορφη εικόνα για το περιβάλλον σου!

Στα πλαίσια της οργάνωσης ενός κύκλου ενημερωτικών παρουσιάσεων με κεντρικό θέμα την περιβαλλοντική και πολιτιστική σημασία των υγροτόπων Αλυκών και Αγ.Νικολάου Αναβύσσου, προσκαλούμε όσους και όσες θέλουν, να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό προωθητικής αφίσας, με τις δικές τους δημιουργίες! Η εναρκτήρια εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στον χώρο του Αριστόδικου Ολύμπου.με τίτλο “Αλυκές, χθες, σήμερα, αύριο” και περιεχόμενο, ως ακολουθεί :

-βίντεο/ ενημέρωση για το τι συμβαίνει σε άλλες περιοχές της Ευρώπης και Ελλάδας σχετικά με Αλυκές και Υδροβιότοπους.

-προβολή φωτογραφικού υλικού από την βλάστηση και τα είδη άγριας ζωής που φωλιάζουν ή περνούν από την περιοχή Αλυκών και Αγ.Νικολάου Αναβύσσου.

-σύντομη ενημέρωση και προτάσεις ανάδειξης, ήπιας και βιώσιμης ανάπτυξης και ποιοτικού τουρισμού, από επιστήμονες του ΕΛΚΕΘΕ και της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας.

Όροι διαγωνισμού: Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα ή και δύο το πολύ φωτογραφίες ή ζωγραφιές. Μπορεί, επίσης, να συνοδεύει την δημιουργία του με ένα μικρό κείμενο- σχετικό, πάντα, με το θέμα του διαγωνισμού.

Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται η 7η Νοεμβρίου 2015. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα πρέπει όμως κάθε δημιουργία να συνοδεύεται από ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Διαδικασία συμμετοχής: Μπορείτε να στέλνετε τις συμμετοχές σας σε ψηφιακή μορφή σε μήνυμα στην σελίδα μας. Στη συνέχεια θα ανεβαίνουν από τους διαχειριστές σε αντίστοιχο φάκελο. Το κοινό θα κρίνει πoια θα είναι η τελική επιλογή, επιβραβεύοντας αυτήν με τα περισσότερα likes!
Βραβεία: Ο 1ος νικητής θα δει την αφίσα του τυπωμένη όχι μόνο σε μορφή poster αλλά και σε συλλεκτικά T-shirts!
Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και προς την άνοιξη θα γίνει η παρουσίαση τους σε ομαδική έκθεση σε χώρο που μένει να αποφασιστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό, ανατρέξτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/alykesanavissou/?ref=hl

Categories