Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΔΑΛΑΚΑ. video

Η σύμπτωση 2 ταυτόχρονων γεγονότων, ο εορτασμός των Ταξιαρχών στα Καλύβια και ο Μαραθώνιος, ήταν βασικοί παράγοντες που δεν προσήλθε αρκετός κόσμος στο Αμφιθέατρο Καλυβίων χθες Κυριακή 8/11/15, στην τελετή αναγόρευσης σε Επίτιμο Δημότη, του Παγκοσμίου φήμης συμπολίτη μας Ιατρού Καθηγητή Μαρίνου Δαλάκα. Αυτό όμως δεν υποβαθμίζει καθόλου τη μεγάλη τιμή που του απέδωσαν οι Φωκιανοί συμπατριώτες του, που με δική τους πρωτοβουλία είχαν κινήσει από τον Απρίλιο τις διαδικασίες ώστε να έλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο το σχετικό θέμα και να αποφασιστεί η αναγόρευση η οποία υλοποιήθηκε χθες.

Ο Πρόεδρος της ΔΚ Παλαιάς Φώκαιας, Νάσος Παπουτσής προλόγισε την τελετή και στη συνέχεια η Ζαχαρώ Φραντζέσκου ως εκπρόσωπος της “ΦΩΚΑΕΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” παρουσίασε το βιογραφικό και το έργο του Καθηγητή Μαρίνου Δαλάκα.

Πριν την αναγόρευση, ο Δήμαρχος Σαρωνικού εξήρε το ήθος και την επιστημοσύνη του τιμώμενου προσώπου και  κατόπιν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διάβασε την απόφαση του  Συμβουλίου και ο Δήμαρχος του επέδωσε τιμητική πλακέτα και σχετικό έγγραφο.

Ο κος Μαρίνος Δαλάκας ευχαρίστησε όλους με ένα λιτό και σύντομο λόγο.

Το κλείσιμο της τελετής έκανε η υπέροχη Συναυλία Χορωδίας Π.Φώκαιας “Αρμονία”.

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση, καθώς για το ολοκληρωμένο video θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την τελική του επεξεργασία.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ F/B ΤΟΥ paraktios, ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”] [message-ticker group=”group1″ width=”1000″ height=”200″]

 

Categories