Πως μπορείτε να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού

Οι εορτές πλησιάζουν και καθώς η ευαισθησία όλων αυξάνεται λόγω των ‘Αγιων Ημερών, είναι ευκαιρία να εκφράσουμε έμπρακτα την Αλληλεγγύη μας προς τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.

Από τη πρόσφατη έρευνα του Paraktios για τις υποδομές Αλληλεγγύης στον Δήμο Σαρωνικού, αποκόπτουμε τη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Στ. Γκίνη, όπου υπάρχουν χρηστικές πληροφορίες για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΔΩΝ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ¨ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στο τηλ 2299047289 η να πηγαίνουν τα είδη σε οποιοδήποτε Κατάστημα από τις 5 Δημοτικές Κοινότητες, όπου εντεταλμένοι υπάλληλοι θα φροντίσουν για τη μεταφορά των ειδών στην ΕΔΡΑ του Κοινωνικού Παντοπωλείου.Screenshot_490

ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

1.Μεγάλα χρηματικά ποσά μπορούν να κατατίθενται στο Ταμείο του Δήμου Σαρωνικού, με την αιτιολογία κατάθεσης. Ο Δήμος μπορεί να εκδώσει Βεβαίωση για φορολογική απαλλαγή αυτού του ποσού.

2.Για μικροποσά, έχουν εκδοθεί κουπόνια των 2 ευρώ τα οποία διατίθενται απ” όλες τις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.

[message-ticker group=”group1″ width=”1000″ height=”200″]

 

Categories