Γεννηματά: Στο ΚΥ Καλυβίων. Πρωτοφανής η εγκατάλειψη στην Ανατολική Αττική

”Για εγκατάλειψη των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής και για συνεχή υποβάθμιση της ζωής τους” έκανε λόγο σήμερα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέφθηκε σήμερα το Κορωπί και στην συνέχεια το Κέντρο Υγείας Καλυβίων.
Κάνοντας ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε:

Στην Ανατολική Αττική, μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας, η εγκατάλειψη στα σχολεία και στα κέντρα υγείας, είναι πρωτοφανής.

Πάρα πολλά κενά στα σχολεία, πάνω από είκοσι δάσκαλοι και εκατό εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων λείπουν, τα ολοήμερα σχολεία καλούν τους μαθητές Δευτέρα και Πέμπτη τα περισσότερα είναι κλειστά σε κάθε περίπτωση υπολειτουργούν.

Και στα κέντρα Υγείας η κατάσταση είναι απελπιστική όπως εδώ που βρισκόμαστε στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων. Δύο γιατροί προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις εφημερίες, με φιλότιμο και πάρα πολύ δουλειά, όμως δεν φτάνουν.

Σαράντα κενά στην Ανατολική Αττική, γιατρών όλων των ειδικοτήτων δεν καλύφθηκαν, γιατί πολύ απλά η κυβέρνηση δεν προχώρησε στην προκήρυξη των θέσεων αυτών. Πλήρης αδιαφορία.Είναι ντροπή. Η κυβέρνηση αυτή που είναι πολύ πλούσια στα λόγια και στις υποσχέσεις, είναι λίγη στις πράξεις και στα έργα. Εμείς θα τα φέρουμε όλα τα θέματα αυτά στη Βουλή και θα απαιτήσουμε απαντήσεις.

newspost

Categories