Ανακοίνωση για την απάντηση του ΣΔΟΕ προς τον Σύλλογο “Νέος Όλυμπος”

Ενημέρωση για την απάντηση του ΣΔΟΕ προς τον Σύλλογό μας.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, καθώς η πρόεδρος και ο γραμματέας (προ … Ιουνίου 2015) έσπευσαν να γνωστοποιήσουν την ενέργειά τους, οι συγκεκριμένοι είχαν προβεί μεταξύ άλλων και σε αίτημα προς το ΣΔΟΕ για διαχειριστικό έλεγχο στον Σύλλογό μας.

Για να μην πλανάται μια αόριστη απειλή προς τον σύλλογο, και προς αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του, οϕείλουμε να σας γνωρίσουμε τι απάντηση λάβαμε από το ΣΔΟΕ. Θεωρούμε χρήσιμη μια τέτοια ενημέρωση, αϕενός για τα μέλη που οϕείλουμε να ενημερώσουμε και αϕετέρου για τους άλλους συλλόγους ώστε αν ατυχώς βρεθεί άλλος σύλλογος σε ανάλογη θέση να γνωρίζετε ποιά είναι η συνήθης διαδικασία. Πιστεύουμε ότι σε κάθε σύλλογο η όποια αντιπαράθεση μπορεί να αντιμετωπίζεται με διάλογο και όχι με την ‘απειλή’ ελεγκτικών μηχανισμών, οι οποίοι είναι εξάλλου επιϕορτισμένοι με άλλα καθήκοντα.

Με την από 10/11/2015 επιστολή από την Ειδική Γραματεία του ΣΔΟΕ σε συνέχεια της καταγγελείας των μελών Στάμου Δέσποινας και Μανταϕούνη Σπύρου. Η απάντηση στο αίτημα που έκαναν τα παραπάνω μέλη για να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στο ταμείο του συλλόγου μας και στα άτομα που ενεπλάκησαν όλα αυτά τα χρόνια με τον σύλλογό μας ήταν αρνητική, κάνοντας σαϕές ότι το ΣΔΟΕ δεν είναι η αρμόδια υπηρεσία για τέτοιου είδους ελέγχους και συστήνοντάς μας αν επιθυμούμε να κάνουμε διαχειριστικό έλεγχο να απευθυνθούμε σε ελεγκτικές εταιρείες ή λογιστές .

Η προϕανής προσπάθεια συγκεκριμένων ατόμων να τρομοκρατήσουν και να εκϕοβίσουν όλους εκείνους που ασχολήθηκαν και όλους εκείνους που σκοπεύουν να ασχοληθούν με τον σύλλογο βρέθηκε στο κενό. Υπερασπιζόμαστε το στοιχειώδες δημοκρατικό κεκτημένο της ύπαρξης διαϕορετικών απόψεων εντός του συλλόγου μας. Η απάντηση σε αυτου του είδους τις τακτικές ελέγχου και καπελώματος είναι ξεκάθαρη. Ο σύλλογος και τα μέλη του δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκϕοβίζονται. Από εδώ και πέρα ενωμένοι και έχοντας αϕήσει πίσω μας ανθρώπους και τακτικές που μας οδηγούσαν στον γκρεμό, συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη και περισσότερο σθένος την προσπάθεια μας για έναν σύλλογο ενεργό και υγιή του οποίου η ανάγκη είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση και την υπομονή σας όλους αυτούς τους μήνες και είμαστε σίγουροι οτι το νέο έτος που θα μας βρει ,θα σηματοδοτήσει μια καινούργια εποχή για τον Σύλλογο μας .

Ν ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΔΟΕ

Categories