Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Καλύβια. video

Μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες, ήλθε και η σειρά της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων να ανάψει και το δικό της Δέντρο σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Σαρωνικού, χθες Κυριακή 20/12/15.

Η εκδήλωση της φωταγώγησης έγινε μετά το τέλος της εξαιρετικής παράστασης στο Αμφιθέατρο Καλυβίων (Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα) και συνέπεσε με το τέλος της 4ης ΦΑΝΑΡΟΔΡΟΜΙΑΣ του Νηπιαγωγείου Καλυβίων, κάτι που πλέον έχει γίνει τοπικός Θεσμός. Μετά το τέλος αυτού του δρώμενου για το οποίο καταγράψαμε τα τελευταία λεπτά, ξεκίνησε η διαδικασία φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Καλυβίων, με τον Δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη να “προδίδεται” από την τεχνολογία καθώς χρειάστηκε και δεύτερη προσπάθεια για να ανάψουν τα φώτα. Το κενό ανέλαβε να καλύψει η Φιλαρμονική του Δήμου μέχρι να αποκατασταθεί η απρόβλεπτη βλάβη και να φωτιστεί το δέντρο. Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικα κομμάτια από την φιλαρμονική και στη συνέχεια την κατάσταση πήραν στα χέρια τους τα  μέλη  του Τμήματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Καλυβίων.

Και του Χρόνου!

Screenshot_852

Screenshot_848 Screenshot_849 Screenshot_850 Screenshot_851 Screenshot_853 Screenshot_854 Screenshot_855 Screenshot_856 Screenshot_858 Screenshot_859

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories