Η Χοροεσπερίδα του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Αναβύσσου. video

Όταν εν μέσω λιτότητας, σε μία συνεστίαση Συλλόγου, ανταποκρίνονται πάνω από 200 άτομα, η μοναδική ερμηνεία που μπορεί να δώσει κάποιος, είναι ότι ο Σύλλογος  τυγχάνει της εμπιστοσύνης των μελών και φίλων του.

Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του ΧΛΟΑ Μάκης Ζιγκιρίδης στον χαιρετισμό του, στην ετήσια  Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ  που έγινε στο Εστιατόριο “ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ” της  Παλαιάς Φώκαιας το Σάββατο 19/12/15.

Ο Πρόεδρος του ΧΛΟΑ μάλιστα, προανήγγειλε και την επόμενη εκδήλωση τον Μάρτιο, η οποία θα είναι μοναδική για τα δεδομένα της περιοχής και θα στηριχτεί αποκλειστικά και μόνο στις δυνάμεις του Συλλόγου και όχι σε άνωθεν βοήθεια.

Ακολούθησαν παραδοσιακά κάλαντα από μέλη του Συλλόγου ενώ στη συνέχεια άναψε το κέφι μέσα από παραδοσιακούς χορούς που κράτησαν μέχρι πολύ αργά.

Στην χοροεσπερίδα παραβρέθηκε η Δημοτική Σύμβουλος Πέγκυ Γεωργοπούλου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου Όλγα Κετέογλου, ο Σύμβουλος της Δ.Κ. Αναβύσσου Ηλίας Πατσιαούρας ενώ αργότερα προσήλθε και ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού Σάββας Γκέραλης που  απηύθυνε χαιρετισμό εξάροντας το έργο του ΧΛΟΑ.

Δείτε το video που ακολουθεί με πλάνα από την εκδήλωση.

Screenshot_862 Screenshot_863 Screenshot_864 Screenshot_865 Screenshot_866 Screenshot_867 Screenshot_868 Screenshot_869 Screenshot_870 Screenshot_871

Δείτε περισσότερες φωτό από ALBUM του ΧΛΟΑ, πατώντας ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories