Η Βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. video

Το πρώτο αισιόδοξο για το 2016 μήνυμα στον Δήμο μας, ήταν αυτό της Βράβευσης των επιτυχόντων δημοτών Σαρωνικού, στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας.

Στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου, χθες Κυριακή 3/1/16, κυριαρχούσαν μόνο θετικά συναισθήματα. Υπερηφάνεια και καμάρι από Γονείς και συγγενείς των επιτυχόντων, Ικανοποίηση από την Κοινότητα των Εκπαιδευτικών για τη συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητών τους, ανείπωτη χαρά για την επίτευξη των πρώτων στόχων τους από τους επιτυχόντες. Το σημαντικότερο μέρος της ζωής τους ανοίγει με την φοιτητική ιδιότητα. Ελπιδοφόρα συναισθήματα εκπλήρωσης ονείρων, σχεδίων, προσωπική Ανεξαρτησία, νέα Ζωή, νέες γνωριμίες για να φτάσει ο καθένας στη δική του ΙΘΑΚΗ, γνωρίζοντας ότι το ταξίδι είναι αυτό που έχει αξία.

Τους ευχόμαστε Καλή Δύναμη.

Η Βράβευση διοργανώθηκε από τον Δήμο Σαρωνικού και οι απονομές έγιναν από τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη, από εκπροσώπους των Δημοτικών Κοινοτήτων, Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους Φορέων και Διευθυντές Σχολείων.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ξεκίνησε τις απονομές απευθύνοντας χαιρετισμό στους επιτυχόντες ενώ η παρουσίαση έγινε από την Άρια Χήνου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Σαρωνικού.

Δείτε φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ και σχετικό ΔΤ του Δήμου Σαρωνικού πατώντας ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

 

 

Categories