Η κοπή πίτας του Συλλόγου “ΛΥΚΟΥΡΙΖΑ” Λαγονησίου. (video)

Το αδιαχώρητο, από τον κόσμο, έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου, καθώς ο Σύλλογος ΛΥΚΟΥΡΙΖΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 10/1/16.

Εκτός της μαζικής προσέλευσης των μελών και φίλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης με την σύζυγό του, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Κόλλια, ο Αντιδήμαρχος Σπ.Δημητρίου, ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Μαν.Τσαλικίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Τζιβίλογλου και Μαρία Γκίνη, ο Πρόεδρος της ΔΚ Καλυβίων Μάκης Κολαξής, Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Πολιτευτής Σταύρος Πετρόπουλος, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων και πολλοί άλλοι.

Το “σήμα κατατεθέν” του Συλλόγου, η χορωδία, τραγούδησε 4 γνωστά τραγούδια αποσπώντας τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των μελών και των φίλων του Συλλόγου. (video2)

Ομιλίες πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Δημοτικός Σύμβουλος Ευάγγελος Ζεκάκος, ο Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης, ο Μ.Τσαλiκίδης και ο Πολιτευτής της περιοχής Σταύρος Πετρόπουλος. (video3)

Video 1. Προσέλευση και θρησκευτικό μέρος της εκδήλωσης.

video 2. Τραγούδια από την Χορωδία του Συλλόγου.

video 3. Ομιλίες του Προέδρου του Συλλόγου Ευάγγ. Ζεκάκου, του Δημάρχου Γ.Σωφρόνη, του Μ.Τσαλικίδη και του Σταύρου Πετρόπουλου.

Για να δείτε φωτο της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

 

 

 

Categories