Θεατρική Ομάδα του Σαρωνικού υποβάλλει υποψηφιότητα σε ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ στην Πάτρα.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Παλαιάς Φώκαιας-Αναβύσσου-Σαρωνίδας υπέβαλε συμμετοχή στο 8ο Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων “Μώμος ο Πατρεύς” που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 5-7 Φεβρουαρίου 2016.

Το Φεστιβάλ (συν)διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχέιρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας (ΔΗΠΕΘΕ) και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ», με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων. Επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων Μουσικοσυνθετών και Μεταφραστών (Ε.Ε.Θ.Σ.Μ&Μ).

Το Θεατρικό Εργαστήρι συμμετέχει φέτος με το Σατιρικό Μονόπρακτο «ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ» με την  επιμέλεια και σκηνοθεσία του  Γιώργου Πετρινόλη, Κοστούμια της Αναστασίας Βαλαχή – Ευγενίας Γεωργοπούλου και Μουσική επιμέλεια από τον Θοδωρή Τοψόγλου και ήχο  Λεοντή Χατζηρουσέα.

Παίζουν οι ηθοποιόι με σειρά εμφάνισης:

Μαριλίτα: Άννα Δούκα

Τζένη: Ευγενία Γεωργοπούλου

Κλεοπάτρα: Ιωάννα Μακροδημήτρη

Μάστορας: Νίκος Θεοδωρίδης

Βοηθός: Θοδωρής Τοψόγλου

Η βιντεοσκόπηση έγινε από τον Paraktios.gr  (ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ) στις 7/1/16 και από το Μονόπρακτο δημοσιεύουμε αποκλειστικές φωτογραφίες, δεδομένου ότι η δημοσιοποίηση του θεατρικού δεν μπορεί να γίνει πριν το πέρας του Φεστιβάλ.

Να σημειωθεί ότι στο αντίστοιχο περσινό φεστιβάλ η ομάδα του Γιώργου Πετρινόλη κέρδισε το πρώτο βραβείο με το σατιρικό, ΛΑΘΟΣ ΠΑΤΩΜΑ.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και φέτος!!

Screenshot_1127 Screenshot_1128 Screenshot_1129 Screenshot_1130 Screenshot_1131 Screenshot_1132 Screenshot_1133 Screenshot_1134 Screenshot_1135 Screenshot_1136 Screenshot_1137 Screenshot_1138 Screenshot_1139 Screenshot_1140

Δείτε περισσότερα για το Φεστιβάλ πατώντας επάνω στην φωτο.

Μωμος - Πάτρα

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

Categories