Θάλαμος αυνανισμού στην Times Square για εκτόνωση από την ένταση της ημέρας! (φώτο

Είναι αλήθεια. Εταιρεία έστησε θάλαμο …αυνανισμού στην περίφημη Times Square στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για την εταιρεία Hot Octopuss, που εξειδικεύεται στα σεξουαλικά βοηθήματα και τώρα κατασκεύασε το «GuyFi» που δεν είναι τίποτε άλλο από έναν θάλαμο αυνανισμού, όπου οι άντρες μπορούν «να πάνε να εκτονωθούν από το στρες κατά τη διάρκεια μιας πιεστικής μέρας στη δουλειά».

Ο θάλαμος αυνανισμού έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του Μανχάταν μεταξύ 28th street και 5th avenue και περιλαμβάνει καρέκλα, laptop αλλά και κουρτίνα για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Άνταμ Λέβις ιδιοκτήτης της εταιρείας κάνει λόγο για ένα «κοινωνικό πείραμα», καθώς παίρνει ως δεδομένο ότι όταν κάποιος δουλεύει σκληρά και μάλιστα σε μια πόλη αγχωτική, όπως το Μανχάταν στην Νέα Υόρκη που δεν σταματά ποτέ όπως είναι το Μανχάταν, πρέπει να κάνουν ένα ευεργετικό διάλειμμα από τη δουλειά.

«Στην Hot Octopuss συνεχώς ψάχνουμε νέους τρόπους να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή και νομίζω πως με τον θάλαμο GuyFi το πετύχαμε. Ελπίζουμε οι άντρες στην πόλη να ευχαριστηθούν τον χώρο που φτιάξαμε και να τον αξιοποιήσουν όπως θέλουν. Είναι εντελώς δωρεάν… το μόνο που θέλουμε είναι να μας ευχαριστήσουν όταν πάρουν προαγωγή!», λέει ο Άνταμ Λέβις.

koutipandoras

Categories