Θρίαμβος της ομάδας Κορασίδων ΑΟΛ. Νίκη επί του Γραμματικού με 48-29. Πρωτιά στο Πρωτάθλημα

Αήττητη επί 13 συνεχείς αγώνες η ομάδα μπάσκετ Κορασίδων νίκησε χθες 16/1 την αντίστοιχη του Γραμματικού με 48-29.

Screenshot_1189Η λέξη “θριαμβος” στιν τίτλο του άρθρου δε αναφέρεται στην άνετη επικράτηση επί του Γραμματικού αλλά στη λαμπρή πορεία των κοριτσιών του Λαγονησίου που επί 13 συνεχείς συναντήσεις παραμένουν αήττητες.

Απομένει ακόμα ένας αγώνας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος οι Κορασίδες του ΑΟΛ έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, κάτι που δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουν ΑΝΟΔΟ σε κατηγορία, αφού μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (από τους 6) θα κληρωθούν για την δημιουργία  3 ομίλων με 4 ομάδες.

Η πρώτη Ομάδα από κάθε όμιλο (μετά από τους σχετικούς αγώνες) θα ανέβουν κατηγορία και όλοι ελπίζουμε ότι μία από αυτές τις ομάδες θα είναι και αυτή του ΑΟΛ!!

Screenshot_1190Καλή επιτυχία λοιπόν και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μέχρι τώρα εξαιρετικής πορείας της Ομάδας και πρωτίστως στην κόουτς ΒΑΛΑΝΤΗ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗ που πίστεψε στις δυνατότητες των κοριτσιών και με πολύ σκληρή δουλειά κατάφερε να δημιουργήσει την Ομάδα που όλοι σήμερα θαυμάζουμε. Κυρίως όμως συγχαρητήρια και στα κορίτσια που και εκείνα πίστεψαν στις δικές τους δυνάμεις!

Μετά τη λήξη του αγώνα, μικρή έκπληξη περίμενε μία από τις καλύτερες παίκτριες της Ομάδας, την Δήμητρα Μπαλκογιάννη, καθώς η Διοίκηση της Ομάδας είχε ετοιμάσει τούρτα για τα γεννέθλιά της. (Δείτε στιγμιότυπα στο τέλος του video που ακολουθεί).

Τα δεκάλεπτα: (16-7) – (30-8) – (35-19) – (48-29).

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

Categories