Σίγουρος για τούρκικη κατασκοπεία ο Π. Καμμένος, έπειτα από την ανακάλυψη χιλιάδων κοριών στα στρατόπεδα

Σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ηγεσία του ελληνικού στρατού και προσωπικά ο Πάνος Καμμένος, έπειτα από σειρά επιθεωρήσεων που πραγματοποιήθηκαν σε στρατόπεδα της χώρας.

Όπως ενημέρωσε με κάθε επισημότητα το γραφείο τύπου του ΓΕΣ, κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργήθηκαν σε 72 μονάδες σε ολόκληρη την επικράτεια, ανακαλύφθηκαν χιλιάδες κοριοί, στρατηγικά τοποθετημένοι στα στρώματα των κρεβατιών μέσα στους θαλάμους. Το δελτίο τύπου κάνει λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή τους με την μέθοδο της καύσης των κρεβατιών και διευκρινίζει πως έχουν ήδη ψεκαστεί τα στρώματα με ειδικό σπρέι για την πρόληψη αντίστοιχων καταστάσεων στο μέλλον.

Τα σχετικά νέα έχουν θορυβήσει έντονα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες, κάνοντας λόγο για τούρκικο δάκτυλο, ο οποίος προσπαθεί να εκμαιεύσει στρατηγικές πληροφορίες μέσα από τα στρατόπεδα της πατρίδας μας.
«Είναι προφανές ότι οι γείτονες μας φοβούνται. Διαφορετικά, δεν θα ξόδευαν εκατομμύρια για την χρήση χιλιάδων εξελιγμένων κοριών, οι οποίοι όπως με ενημέρωσαν έχουν μέχρι και τη δυνατότητα να τσιμπάνε τους φαντάρους μας. Καλώ τον ΟΗΕ σε άμεση σύγκληση συμβουλίου για να συνετίσει τους θρασύτατους Τούρκους και διαβεβαιώνω τους Έλληνες πολίτες πως οι τεχνικοί του ελληνικού στρατού μελετούν ήδη τη σύσταση αυτού του εξελιγμένου όπλου κατασκοπείας, παρά τις δαγκωνιές που δέχονται», διεμήνυσε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο κ. Καμμένος.

Τέλος, ο υπουργός αποκάλυψε πως το επιστημονικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων έχει ήδη προχωρήσει σε πειραματική δοκιμή κοριών αντικατασκοπείας, δίχως προς το παρόν να έχουν επιτευχθεί τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς όχι μόνο δεν ηχογραφούν με επιτυχία, αντίθετα προκαλούν έντονη φαγούρα σε όσους έρθουν σε επαφή μαζί τους.

tokoulouri

Categories